Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#4 Nowa mapa - Quest/Expowisko - by daimao.

daimao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest tak banalne, że każdy może sobie z tym poradzi.

Słaby argument. Ja sobie nie poradziłem, więc jestem wybitnym idiotą, albo mam niewłaściwe narzędzia.

Teraz mój argument:

Odpisanie na mój post zajęło ci ok. minuty, czyli mniej więcej tyle ile wygenerowanie server_attr, no bo w końcu to łatwe i każdy sobie z tym poradzi.

Nie będziesz chciał pozostać dłużny tej wiadomości więc pewnie odpiszesz na nią, co również zajmie ci ok. minuty, czyli tyle ile potrzeba na wrzucenie pliku na serwer i dodanie linka.  :rolleyes:

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słaby argument. Ja sobie nie poradziłem, więc jestem wybitnym idiotą, albo mam niewłaściwe narzędzia.

Teraz mój argument:

Odpisanie na mój post zajęło ci ok. minuty, czyli mniej więcej tyle ile wygenerowanie server_attr, no bo w końcu to łatwe i każdy sobie z tym poradzi.

Nie będziesz chciał pozostać dłużny tej wiadomości więc pewnie odpiszesz na nią, co również zajmie ci ok. minuty, czyli tyle ile potrzeba na wrzucenie pliku na serwer i dodanie linka.  :rolleyes:

Tak samo tobie wyszukanie tego na necie zajmie minutę. 
Nie zrobię Ci tego, bo za każdym razem będziesz żebrał od kogoś, aby zrobiono to za Ciebie. 
Zamiast mazać mi tu po tematach, zacznij sam próbować to zrobić. 

Kliknij TU, a ogarniesz jak to zrobić.
Opublikowano

Jak by ktoś miał problemy typu:

-pojawianie sę na kordach 0,0

-wywalanie po przeniesieniu komendą go lub po poruszeniu

Należy przenieść się na warpy:

13322, 13097
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...