Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot bezpłatny na alieny

dzynek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, z góry od razu powiem , że szukałem już tematów na ten temat i czytałem , ale odpowiedzi nie znalazłem a więc: 

szukam bota na alieny , aczkolwiek ściągałem już pare botów m.in vbota , golem bot , tahbot , fsbot , i jedynie działa mi fsbot , ale zbiera tylko boxy bez bicia alienow gdyż trzeba mieć premium .

moje pytanie , czy posiada ktoś bota do DO , żeby bił alieny , był bezpłatny i link do downloadu nie wygasł ? z góry dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma takowego bota. Na moby tylko płatne :)

A te platne to np jakie ? bo chyba czegos nie wiem ;p

Opublikowano

a jak zapłacić za tego golem bota ? bo to pewnie jakiś ruski ma czy ciapaty więc przelew odpada. i ile czasu już używacie tego bota ? banów nie było ?

Opublikowano

Polecam strone --są tam cracki m.in do fs bota czy merkavy.

nie wiem czemu , ale merkava nie chce mi sie włączyć nawet , uruchamiam jako administrator , a wyświetla sie komunikat , Run As Administrator . może dlatego , ze mam win 8 ?
Opublikowano

nie wiem czemu , ale merkava nie chce mi sie włączyć nawet , uruchamiam jako administrator , a wyświetla sie komunikat , Run As Administrator . może dlatego , ze mam win 8 ?

mozliwe chociaz powinno dzialac

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

ktoś wie , jak w tym candybocie ustawić , żeby atakował konkretne alieny ? np na 3-7 , żeby atakował duże Krychy a małych już nie ? wgl da się to ustawić ?

Opublikowano

tzn ? jak można jaśniej ?

Tzn ze ktos dodal post do tematu sprzed roku i taki temat powinien byc zamkniety aby nie robic spamu

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Tzn ze ktos dodal post do tematu sprzed roku i taki temat powinien byc zamkniety aby nie robic spamu

tzn szukałem i albo zablokowany albo nie istnieje dlatego pytam bo szukałem i nie rób to spamu , a jak masz ten stary temat to wklej i nie pier...

Opublikowano

Powinien wyjść Ibot reedycja:) Bezpieczny funkconalny:)

Ten z source PolskaBot po którym każdy dostanie bana? :)

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

a jak zapłacić za tego golem bota ? bo to pewnie jakiś ruski ma czy ciapaty więc przelew odpada. i ile czasu już używacie tego bota ? banów nie było ?

Ja posiadam golem bota od dnia kiedy on powstal i nie mam nadal bana . A bije tylko alieny na nim :) 2-3-4 h dziennie.

Ten z source PolskaBot po którym każdy dostanie bana?  :)

Ta ten ibot co ma powstac tez beda bany bo to polskabot xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...