Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MonteraMT2 - Projekt graficzny strony głównej

Borówa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

124651423882079557553.png

Projekt graficzny strony głównej upadłego projektu MonteraMT2 oraz jego wersja w HTML+CSS.

Podgląd:

Vp8K9yH.jpg

Download:

...

Rozmiar .rar: 54MB | Rozmiar po rozpakowaniu: 94MB

Skan:

Udostępniam bo właściciel nie wywiązał się z obowiązującej go umowy (nie tylko ze mną).

Również nie polecam współpracy z nim.

1.png

Opublikowano

Dlaczego moja praca wylądowała tutaj bez mojej zgody? Rozumiem Borówa, że chcesz się ,,zemścić" ale mógłbyś skonsultować to najpierw ze mną, a potem wrzucać i wypadałoby w temacie umieścić nick autora. 

Opublikowano

Dlaczego moja praca wylądowała tutaj bez mojej zgody? Rozumiem Borówa, że chcesz się ,,zemścić" ale mógłbyś skonsultować to najpierw ze mną, a potem wrzucać i wypadałoby w temacie umieścić nick autora. 

Nie Ty byłeś moim zleceniodawcom ale Cannzas.

Sprawa wygląda następująco: brak wywiązania się z płatnością jednoznaczne jest z opublikowaniem materiałów i zerwaniem współpracy.

To nie zemsta, tylko zwykła słowna umowa i zabezpieczenie. Jedna ze stron się nie wywiązuje to ponosi konsekwencje.

Dla mnie to nie Ty byłeś właścicielem tego projektu graficznego tylko Cannzas, bo on go kupił od Ciebie.

Prawa władania nad szatą graficzną przeszły na niego, a to że Ci chyba także nie zapłacił to już druga kwestia, którą sam musisz wyjaśniać - ale z nim. 

1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...