Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Nidalee jungle?

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam pytanie, jaki build oraz co pierwsze wymaksować na nidalee w jungli i dlaczego, chciałbym jakieś dowody oparte na realnych faktach :D

Ja zawsze zaczynałem z Q, potem E, następnie W i maksuję Q, a na jungle biorę fioletowy item z bodajże czerwonym ulepszeniem (tym na 80 ap). 

Czy macie coś bardziej sprawdzonego? 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Dobrze robisz. Zadajemy tym największy DMG. Q na ludzkiej formie i potem zmieniamy się w kota. :) Ja często gram z tym smitem, szybszy clear. ;-)

Opublikowano

Nasza kocica sprawdza się także z buildem: Fioletowy smite + ulepszenie na AP, Iceborn gauntlet, Spirit visage, Rylai's crystal scepter, Warmog's armor/Rod of ages, butki sytuacyjnie. Z tym buildem nie mamy jakoś bardzo dużych obrażeń, ale jesteśmy w stanie przetrwać najcięższy teamfight.

Pozdrawiam.

Opublikowano

A jakiś build na totalny pogrom na jungli? :D

Jeśli zależy Ci tylko na obrażeniach, to fioletowy smite z ulepszeniem na AP, rabadon's deathcap, zhonya's hourglass, void staff, sorcerer's shoes, lich bane.

­

Opublikowano

Ulepszenie maczety na AP jest NIEBIESKIE. Tak, wiem, czepiam się szczegółów ;)

ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA | ODDAJCIE MI GIFA |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...