Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Techniczny 1.7.10

TechnicznyTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odcinek bardzo fajny, przydała by się jakaś muzyczka cichutko w tle to bardzo przyjemnie się w tedy ogląda.

Mikrofon musisz ściszyć albo oddalić od buzi, bo jest bardzo wyraźny i czasami ciężko zrozumieć, nie wiem jak to wytłumaczyć.

10/10 głos bardzo dobry, fajne oddcinki, mikro perfekt. 

Kappa.

Opublikowano

Słychać ciche i czyste ''świszczenie'' mikrofonu, oddal trochę mikrofon od siebie i będzie wszystko dobrze. Głos masz bardzo dobry, dobrze Cię słychać, mówisz czystym i wyraźnym głosem. Możesz podczas odcinka dołączyć jeszcze jakąś muzykę do filmiku, żeby nie zanudzić oglądających osób i żeby odcinek był ciekawszy.

Oprócz tego cichego świszczenia mikrofonu, to do niczego nie można się przyczepić. 

Opublikowano
Po pierwsze to usuń to logo programy z środka ekranu, bo jest to po prostu tragiczne.

Jakaś muzyczka w tle by ci się przydała, bo jest nudno, tego nie ukrywam.

Brakuje Ci intra, osobiście uważam, że nie jest to najważniejszy element filmiku ale wiadomo, że intro to takie przedstawienie się i swoich zamiarów w pigułce ;) 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Po pierwsze to usuń to logo programy z środka ekranu, bo jest to po prostu tragiczne.
Jakaś muzyczka w tle by ci się przydała, bo jest nudno, tego nie ukrywam.
Brakuje Ci intra, osobiście uważam, że nie jest to najważniejszy element filmiku ale wiadomo, że intro to takie przedstawienie się i swoich zamiarów w pigułce ;)

Ok Już odpowiadam (dzięki za opinie). Pełną wersje programu już zakupiłem więc już nie ma problemu z znakiem programu. A co do muzyczki też na próbę dałem i chyba dobrze wyszło, ale to wy musicie mi napisać. Niestety intro to trudna sprawa, niestety nie umiem sam zrobić a przy rozmiarach mojego kanału nikt mi raczej nie zrobi. :ninja::( (A w ostateczności będę musiał się nauczyć robić.)

Tu masz nowy filmik z poprawkami (znak i muzyka) :D

Opublikowano

1. Znaczek Action razi w oczy.

2. Słaba oprawa graficzna (min. brak animacji i prymitywna miniaturka).

Mi się osobiście nie podoba. 

Opublikowano

1. Znaczek Action razi w oczy.

2. Słaba oprawa graficzna (min. brak animacji i prymitywna miniaturka).

Mi się osobiście nie podoba. 

Miałbym prośbę zamiast pisać głupoty może zobacz filmy, bo jakbyś nie wiedział to w najnowszym filmie znaczka już nie ma i pojawiło się tło muzyczne. A nie, wziąłeś najstarszy film i piszesz.    :ninja: (a taki mądry to miniaturkę sam lepszą zrób :angry: ) :ninja:

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Lubie te techniczne mody. Fajny film

Jeśli pomogłem lub podoba ci się mój post, daj Lubię to

To nic nie kosztuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...