Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taki dzień?

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam powiedzcie mi czy tylko ja tak mam bo nie wiem co ze mną nie tak czy to możliwe ze z 40 randomow  wygrywam z 4? mam z 30 ss podobnych wyników jak ten..... czy wy tez tak macie od 3 dni?  bo zastanawiam się czy usunąć konto i popłakać 1 dzień i nie szarpać nerwów 

post-398350-0-09678900-1423857128_thumb.jpg

Opublikowano

Pech. Też kilka razy na tyle się wkurzyłem że założyłem temat na forum :P.

Opublikowano

Może i tak bo w 2 więcej zrobisz jak samemu ale to już przesada przegrywać od paru dni normalnie mnie już szlak trafiał nawet wyzywanie nie pomogło

Opublikowano

Może i tak bo w 2 więcej zrobisz jak samemu ale to już przesada przegrywać od paru dni normalnie mnie już szlak trafiał nawet wyzywanie nie pomogło

Na IX tak jest. Wystarczy pograć tier wyżej lub niżej.

Opublikowano

graj w plutonach , zmien serwer lub tiery 

chociaz teraz expie t95 i wole porazki z DMG niz wygrane 15-7 gdzie strzele raz albo wcale ... i wczoraj mialem serie z 30% wr z wn8  2700 a dzisiaj 68% wygranych z wn8 950 ... a gralem tylko t95 , 

no juz tak jest ze najlepsze wyniki robi sie na przegranych bitwach ... a gdy sie wygra przegrana bitwe to ma sie epicki wynik ;)

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...