Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Elswordem Void/PL

paweb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem i niewiem czym jest to spowodowane.  Polega on na tym,że jak daję ustawienia>opcje(ustawienia tekstur,nieba,położenia okienka skilli) to mi się nie włącza,a okienka typu wybierz postać,zakończ grę,ustawienia klawiatury(przycisków) działają normalnie. Muszę większość ustawiać w pliku GameOptions.lua w folderze data.

175391455323056340908.png

Opublikowano

spróbuj nacisnąć przycisk "O" w grze, jak nie masz zmienianych opcji, służy on jako skrót do opcji

Opublikowano

Chyba się nie zrozumieliśmy....

Włącz se elsword>naciśnij esc>daj ustawienia(opcje) i włącza Ci się te okienko w których możesz zmieniać te ustawienia tekstur itd.

O te okienko mi chodzi,że nie włącza się ani na voidzie,elsword pl i niewiem czy na angielskim mi nie działa. Wogóle jak klikam czy "O" czy przez esc>opcje nie pokazuje mi tego okienka...

Chodzi o to coś: http://i1189.photobucket.com/albums/z427/omegabfg10k/Elsword%20Ticket/OptionIssue.jpg

Opublikowano

Próbowałeś pobrać na nowo całego klienta? Być może twój hardware jest też za stary

67qtMtN.png

Opublikowano

U kolegi włączałem i zauważyłem nowy wygląd okienka opcji, a mamy wręcz dość podobne parametry komputerów. U niego działa,a u mnie właśnie nie. :/ Jak było stare takie jak na screenie działało normalnie po wprowadzeniu nowego wyglądu nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...