Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję 2 filmów

McStaller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio sobie przypomniałem o 2 takich filmach które znowu bym obejrzał, jednak nie pamiętam ich tytułów:
1. Film z podobną nazwą chyba do "Wściekłe pięści" "Kung Fu" czy jakoś tak, ale komedia. Opowiada jak na początku jakiś tam gang napada wioskę i wchodzą jacyś bohaterowie, tylko że ci bohaterowie giną i jakiś taki pijak czy ktoś na końcu filmu ratuje tą wioskę.
2. Chyba to jest dramat jak jest chłopiec i lubi się malować jak dziewczyna, a kiedy dorasta to zostaje zawodnikiem tajskiego boksu i jest wyśmiewany przez rywali i wygrywa wszystkie pojedynki.

Niestety tylko tyle mi utkwiło z tych dwóch filmów. Chciałbym jeszcze zaznaczyć że oba filmy są filmami azjatyckimi :)
Mam nadzieję że ktoś poda mi tytuły tych filmów.

Opublikowano

2. Piękny bokser

Wielkie dzięki :)

1 brzmi troche jak "Pijany mistrz" ale nie jestem pewien czy o to ci chodzi

Nie jest to "Pijany mistrz", może to coś pomoże - na końcu filmu jest taka scena jak ten bohater wbił jakiegoś bandytę w ściane pozostawiając odbitą taką wielką dłoń czy stopę nie pamiętam co to było

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...