Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacja Vanguard - Wyścig Zbrojeń

Taquito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Niedawno zakupiłem przepustkę operacji Vanguard i rozpocząłem wykonywanie misji. Niestety utknąłem na misji, w której za zadanie mam wygrać wyścig zbrojeń. Jestem rangi silver 2, więc oczywistym jest, że zbyt dobrze to ja nie strzelam, dlatego też mam trudności z wykonaniem tego zadania. Czy jest na to jakiś sposób? Tj. gra z botami w jakiś sposób albo gra z zaproszonymi przeze mnie graczami, którzy pozwolą mi wygrać? 

Opublikowano

miałem podobny problem wczoraj ale trafiłem na serwer gdzie razem ze mną były 4 osoby a reszta to boty co prawda potem dołączyło więcej graczy ale ja już miałem pistolety i łatwo poszło

graphic.png
Opublikowano

Witajcie. Niedawno zakupiłem przepustkę operacji Vanguard i rozpocząłem wykonywanie misji. Niestety utknąłem na misji, w której za zadanie mam wygrać wyścig zbrojeń. Jestem rangi silver 2, więc oczywistym jest, że zbyt dobrze to ja nie strzelam, dlatego też mam trudności z wykonaniem tego zadania. Czy jest na to jakiś sposób? Tj. gra z botami w jakiś sposób albo gra z zaproszonymi przeze mnie graczami, którzy pozwolą mi wygrać? 

Poproś kumpla żeby Ci się podstawiał i dawał się zabijać, najłatwiejszy sposób.

Opublikowano

Ale jak mogę razem z kimś dołączyć do tej misji?

Znajomy może dołączyć do bieżącej sesji jeżeli jest wolny slot na serwerze.

Opublikowano

Jest ktoś chętny pomóc? Kilka minut i z głowy

A jeśli chodzi o grę z botami to w jakich godzinach najłatwiej trafić na taki pusty serwer?

Opublikowano

No to gratuluję wam umiejętności. Ja raz tylko zdążyłem złoty nóż zdobyć i nawet zabić nim i wygrać, ale to było jeszcze przed tą misją. Teraz to wbijam max 15-16 poziom i ktoś już zabija z noża.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...