Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe skrzynie szczeniaka?

silnybicu000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam slyszałem coś o tym ze niektore konta dostaly skrzynie szczeniaka mam troche kont sprwdzilem pare i nic, czy ktos mogły objasnić gdzie trzeba je odebrac  lub od kiedy konto musialo byc aby je dostać czy coś? dzieki za info i pozdrawiam

Opublikowano

Info o szkatach było podane 16 stycznia tego roku i nie trzeba było spełniać żadnych wymogów aby je otrzymać każde konto czy te z 1 lvl czy te ze 105 mogło zostać obdarowane musisz sprawdzić meaile przypisane do kont tam powinieneś mieć info o tym czy otrzymałeś szkate.

Opublikowano

W is sa . Wchodzisz w monetę i po prawej jest znak zapytania podświetlony na zielono i tam przypisujesz sobie skrzynkę do dozorcy . Ja na wszystkie konta nie dostałem nwm od czego to było zależne . ( znak zapytania albo wykrzyknik)

BUM

Opublikowano

Dostałem tam gdzie miałem chociaż jeden 30lvl+ . A jak ktoś używa fb to takich kont ma multum tak jak ja . Akurat gram na diumarze i prawie na każdym koncie miałem . W sumie to było takie ściągnięcie graczy na serwery jak już wcześniej grali ;)

BUM

Opublikowano

U mnie na 30 kont - ani jednej.

54169037467327365173.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...