Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czity faceit

Got Banned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak tam jest z czitowaniem? dostane tez bana vac na zwykle turniejowki? mozna tam wgle dostac bana? nie moge zrobic 2 konta?

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Faceit Cię napewno zbanują za cheaty, w cs'ie też jeżeli wykryją to chyba oczywiste :D Zgłoszą Cię że oszukiwałeś w cs'ie itp. Ale nwm czy możesz zrobić 2 konto i połączyć znow do faceit'a ale pewnie tak.

Nie działa :(

Opublikowano

Faceit Cię napewno zbanują za cheaty, w cs'ie też jeżeli wykryją to chyba oczywiste :D Zgłoszą Cię że oszukiwałeś w cs'ie itp. Ale nwm czy możesz zrobić 2 konto i połączyć znow do faceit'a ale pewnie tak.

@SorgorGaming czyli jak zbanuja na faceit to i na csie tez?

Opublikowano

@SorgorGaming czyli jak zbanuja na faceit to i na csie tez?

Nie wiem jak jest dokładnie, na faceit cie zbanują za cheaty jeśli wykryją, ale na cs'ie nwm, bo w sumie też oszukujesz w grze. 

Opublikowano

Nie wiem jak jest dokładnie, na faceit cie zbanują za cheaty jeśli wykryją, ale na cs'ie nwm, bo w sumie też oszukujesz w grze. 

no ale nie sa to ich oficjalne serwery ;/ jesli sa chronione vacem to chyba dostane ale nwm czy sa chronione vac

Opublikowano

Może nie od razu, ale po banie w Faceit masz 90% większą szanse na Vaca.

po czym wywynioskowales te 90%? 

Opublikowano

po czym wywynioskowales te 90%? 

Przecie to jest oczywiste że jeżeli cheatujesz w CS:GO to dostaniesz VAC'a bo to jest to samo jak byś cheatował na zwykłej turniejówce / uproszczonym :)

Opublikowano

Meh, o ile się nie mylę Faceit nie posiada własnego AntyCheata.

Bazują pewnie na serwerach chronionych Vac'iem.

Jeżeli będziesz miał tego swojego "Hacka" to używaj go z głową.

Cheat musi być Undetected, czyli nie wykrywalny. 

P.S

@SorgorGaming

Twoja wiedza powala na kolana.... (bez obrazu).

Co do tematu pragnę dodać że najszybciej bana możesz dostać poprzez overwatcha.

Na Faceit gracze mogą raportować za haxy.

A jak wyłapiesz takich 9 raportów to overwatch i dalej sądzi jedynie doświadczony gracz.

Opublikowano

Meh, o ile się nie mylę Faceit nie posiada własnego AntyCheata.

Bazują pewnie na serwerach chronionych Vac'iem.

Jeżeli będziesz miał tego swojego "Hacka" to używaj go z głową.

Cheat musi być Undetected, czyli nie wykrywalny. 

P.S

@SorgorGaming

Twoja wiedza powala na kolana.... (bez obrazu).

Co do tematu pragnę dodać że najszybciej bana możesz dostać poprzez overwatcha.

Na Faceit gracze mogą raportować za haxy.

A jak wyłapiesz takich 9 raportów to overwatch i dalej sądzi jedynie doświadczony gracz.

Znam się na cs'ie itp... Po co miałem pisać ze pierw Overwatch patrzy czy masz hacki? To chyba oczywiste... -,-.

Opublikowano

Znam się na cs'ie itp... Po co miałem pisać ze pierw Overwatch patrzy czy masz hacki? To chyba oczywiste... -,-.

no dla mnie nie bo dopiero zaczynam? ... wiec najpierw overwatch mam jesli wykryja? czyli moge grac dopoki tego overwatcha nie dostane 

Opublikowano

no dla mnie nie bo dopiero zaczynam? ... wiec najpierw overwatch mam jesli wykryja? czyli moge grac dopoki tego overwatcha nie dostane

Overwatch to system w ktorym gracze posiadajacy ponad 150 wygranych turniejòwek moga ogladac demo z gry zgloszonego gracza i na koncu ocenic czy gracz cheatowal czy nie. Jesli za duzo takich pozytywnych rozstrzygniec uzyska twoje demko, dostaniesz bana overwatcha - wynika z tego tyle, ze jesli nie bedziesz.pokazywal za bardzo, ze czitujesz (patrzenie po scianach itp itd) to overwatcha nie wylapiesz. Twoje demo do overwqtcha trafia jesli uzyskasz 17 reportow w ciagu 24h.

Vac to ban nadany przez system. Zazwyczaj kazdy hack po aktualizacji vaca jest wykryty i wtedy automatycznie po uruchomieniu go i zagraniu gierki wylapiesz bana.

FaceIt ma swojego antycheata, nie opiera sie na Vacu. Publiczne cheaty nie beda Ci dzialaly na faceicie i tak, raczej platne sam ta niewykryte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...