Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zrobic kanał na youtubie z?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pytanie czy zrobić kanał o nazwie "Funny Moments" i tam robic tylko i wyłącznie funny moments z różnych youtuberów? opinie w komentarzach lub na pw :)

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Opublikowano

możesz sprobować, z tego co wiem to duzo ludzi oglada tivoltgames, i isamuxpompa 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Urhara również wybił się na fm u roja. Rób fm różnym ludziom a po jakimś czasie suby same przyjdą. Nie zapominaj tylko, że funny moments ma być FUNNY a nie darcie mordy "HAHAHAHAHAH O KUR*A O S**T O JA PIERDZIÓ HAHAHAHA KUR*A JA PIER*OLE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGHRJAGSHIDUFHASDOIFJAS" ze scenką gdzie komuś zombie zżera odbyt.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Witam,mam pytanie czy zrobić kanał o nazwie "Funny Moments" i tam robic tylko i wyłącznie funny moments z różnych youtuberów? opinie w komentarzach lub na pw :)

Tak - rób, opłaca się to. I będziesz miał fanów z tej gry, którzy będą oglądali Twój kanał. :)

bez gif

Opublikowano

Jak już bardzo będziesz chciał spróbować, wyślij mi linka, ocenie jak wyszło i może coś doradzę. Nie jestem jakimś wielkim youtuberem, ani specjalistą ale coś tam wiem o montowaniu i może Ci się przyda któraś z moich rad. :)

Yo!

Opublikowano

Jeżeli umiesz dobrze montować to nie ograniczaj się tylko do Funny Moments. Jak zrobisz "sklejankę śmiesznych filmików" to trafisz do większej liczby odbiorców a co za tym idzie więcej hajsu dla ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...