Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja przygoda na PXG - galeria

Cazzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym temacie będę wrzucał ss'y z mojej przygody na pxg. :)

Jestem ciekaw czy gra tam ktoś z tego forum.

image.jpg

Opublikowano

Wczoraj złapał się Gloom.

gloom.jpg

A dzisiaj wpadł Leaf Stone z Tangeli. Zrobiłem sobie z niego Ivysaura. Jak na razie 45 level. Do poniedziałku wypadałoby dobić 50 :D

leaf_stone_z_tangeli.jpg

Opublikowano

No ciekawie. Nie lubię grać w tibię, ale pokemony zawsze fajna sprawa.

Długo wbijałeś ten poziom?

Fajnego pokemona masz :-)

Leci plus i czekam na więcej zdjęć z twojej przygody z tą grą. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Gram tutaj może z tydzień, ale wiadomo, troche człowiek pogra, potem do roboty i tak ciągle.  Jak jesteś chętny to zapraszam do wspólnej gry, postaram się pomóc jak umiem i wytłumaczę zasady gry :)

A tutaj z moim nowym nabytkiem poluje na Fearowy, żeby moc latać za 3 levele. :)

elekid.jpg

Opublikowano

Nowe rzeczy się dzieją, byle do przodu. :)

W końcu udało się złapać Tangele, to był dobry wydatek (na pokeballe) gdyż jest ona świetna. Kamienne poki bije jak chce :)

tangela_szmato.jpg

W końcu wpadł też 50 level

image.jpg

oraz możliwość latania, niestety Fearowa przyszlo mi zakupic.

latajacycaz.jpg

A ostatnie co zrobiłem to quest na box2 z którego wypadł ten cudak :D

croconaw_z_boxa.jpg

Pozdrawiam wszystkich oglądających ten temat ;)

Opublikowano

A wiec troche czasu minelo, wiec i troche leveli wpadło. Udało mi się w końcu zdobyć domek. Jest i nowy screen z moim nowym Golemkiem. Zastanawiam sie nad wybraniem specjalizacji i chyba będą nią właśnie kamienne/ziemne pokemony. Tak więc teraz byle do 80 :)

Golem_w_domku.jpg

Opublikowano

Człowiek chce złapać Rhydona, to jak na złość uda się złapać Golema. :D

W sumie 100k expa drogą nie chodzi, ale polowanie trzeba kontynuować.

Golem_z_apany.jpg

Opublikowano

Kilka dni minęło, ale ciągle coś się dzieje. Dołączył do mnie kolega z tego forum! Bardzo dobrze, a dzisiaj:

Wpadł w końcu upragniony 80 lvl. Mialo byc z cyfra "80" ułożoną z balli, ale brazole wzieli i zaj... w sensie wzięli ;D

image.jpg

Dołączyłem także do klanu Orebound (czyli trenerów kamiennych/ziemnych pokemonów) Tutaj zdjęcie w nowym outficie wraz z Golemem którego już ulepszyłem na +10

jest_i_ore.jpg

No i na koniec mała sklejka która pokazuje nowe pokemony, które dołączyły do mojej drużyny by walczyć w imię Cazadora!

nowy_team.jpg

To by było znowu na tyle, kolejna dawka za jakiś czas. Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej gry! :)

Opublikowano

Heh grałem na tym serwerze prawie od początku, po resecie na silver jakoś 150lvl i na diamond (albo pearl) 250 prawie wbity. Ale teraz nie chce się grać, zaczęło mnie nudzić od wprowadzenia 2 generacji, po paru miesiącach zmian już całkiem mnie znudziła.. Powodzenia w grze, fajnie widzieć, że jeszcze jacyś Polacy tam grają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...