Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legion Helmet

Komornik.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy legion helmet jest teraz do zdobycia? Pytam bo jest ten nowy rookgard ale questa tam na legion helmet nie ma kiedyś leciał z rotwormów i chyba lost souli teraz po zabiciu około 5000+ tych potworów nie mam ani jednego hełmu może ktoś z was coś wie na ten temat

5435084992.png

Opublikowano

Coś mi ktoś mówił, że można wrócić na stary rookgard do jakiegoś npc napisać i nas teleportuje ale ile w tym jest prawdy to nie wiem. Wtedy dałoby rade ogarnąć sobie legion helmet z tego questa.

graphic.png

Opublikowano

prosta sprawa, musisz mieć postać na mainie, wtedy tworzysz nową na dawnporcie(polecam wpierw wbić 7lvl(4000expa) i wplacic cala gotowke na konto) wtedy piszemy do NPC przy tej dziurze z której wyszliśmy na dawnporcie, prosimy aby przeniósł nas na rookgaard, potwierdzamy i już jesteśmy, pozostaje nam tylko isć do bear room quest i wyciągnąć present boxa z chesta(razem z backpackiem) ale zanim pójdziemy lepiej jest kupić podstawowe eq i dopiero się tam wybrać, z presentboxem kierujemy się do biblioteki na rooku a potem to już z górki :)

Opublikowano

czyli jednak da się. ja od roku jakiegoś mam postać na rooku której nie usunąłem jeszcze zanim wprowadzono dawnport. i jak się logłem to byłem na pustym rooku i myślałem że jestem tu jako jedyny :c

1328363902-U526345.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jest przydatne jak startuje nowy server, na chronie tak zrobiłem i byłem w pierwszej trzydzieste na mainie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...