Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DECK JAINA 3320 PYŁU.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj jak obiecałem pokaże Wam deck na Maga na dużo większy koszt pyłu.

Zaczynamy.  Teraz czas na mój wywód czy troche czytania o mechanice tego decku. 

Deck ten opiera się na jednej bardzo uniwersalnej legendzie jaką jest:

15148.jpg

Jest to moją pierwsza legenda jaką stworzyłem. Jej koszt to 1600 pyłu gdyż jest to karta legendarna.

Plusy tej karty:

1) Ignoruje ona prowokacje. 

2) Zadaje 8 pkt obrażen na koniec każdej tury przez co może ona przesądzić o zwycięstwie

3) Na niskim poziome ELO jest świetna do czyszczenia stołu.

Minusy tej karty

1) Może zostać szybko zneutralizowana(Np. Mag-polimorfia, Szaman-Zły Urok)

2) Troche wysoki koszt

3) Jesteśmy zdani na los.(Chyba ze użyjemy uciszenia wtedy możemy atakować)

Ogólnie karta jest świetna ale ma swoje plusy i minusy które wymieniłem powyżej.

Ok jest to pierwsza karta BASIC(podstawowa) w tym decku. Przejdźmy teraz do kolejnej tym razem epickiej.

15108.jpg

Kolejna świetna karta dzięki której  możemy posiadać nawet DWA Ragnarosy na stole. Karta ta kiedy zostanie użyta na przyjaznym bądź wrogim stronniku przyjmuje jego WSZYSTKIE właściwości. Każdy buff ataku , życia , taunt itp. Kosz tej karty to 400 pyłu. Ogólny kosz decku na tą chwile (2000 pyłu)

Teraz następna karta epicka która potrafi jeszcze lepiej zmienić obraz gry:

10325.jpg

10 OBRAŻEŃ w jednej karcie to coś wspaniałego. Warto mieć tą kartę w talii gdyż mało kto spodziewa się po użyciu przez Ciebie dwóch ognistych kul ze masz na ręce jeszcze taką perełkę :) Ogólny koszt decku na tę chwile(2400 pyłu)

To tyle tutaj podaje Wam pełny deck. Do zobaczenia w niedziele :)

Ogólny koszt to - 3320 pyłu

post-319631-0-89175100-1424080485.jpg

Opublikowano

@Zaymaki

1. Link do całego decku nie działa.

2. Szansa, że Ragnaros wytrzyma jedną turę na stole jest na prawdę niska. Jeden manipulator w decku? Nie ma opcji, żeby ugrać to combo.

3. Masz w talii Pyroblast + Raga ( wut ? )

4. Aktualnie najlepszy deck do Maga w tej mecie to, aggro mage z mechami + antonidasem, w tej chwili jest tak oporowy, że radzi sobie z najlepszymi control deckami.

5. Wbiłeś tym deckiem legendę?

Diss_Stream.png

Opublikowano

@Spociuś

1. Jest juz jako minaturka

2.Czy ja pisałem ze jest to deck na poziom legendy? Tym deckiem bawie sie na low elo i jest dobry

3.W czym problem? 18 dmg moze siadnąć

4.W d***e mam mete gram co mi pasuje a nie co ktoś wymyśli i ludzie tacy jak ty czyli ograniczeni nie wyjdą poza ten standard.

5. Punkt 2

Opublikowano

Ten deck to niedorozwinięte dziecko prawdziwego decka dla Mage. Ja chce tylko ostrzec ludzi. Jeżeli chcecie coś osiągnąć w tej grze ( chodzi mi tu o rangę, a nie o rzekomy "fun" ) to radzę nie tracić pyłu na craft tego decku.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Ten deck to niedorozwinięte dziecko prawdziwego decka dla Mage. Ja chce tylko ostrzec ludzi. Jeżeli chcecie coś osiągnąć w tej grze ( chodzi mi tu o rangę, a nie o rzekomy "fun" ) to radzę nie tracić pyłu na craft tego decku.

HAHAHA 100% racji ten deck jest tylko dla funu nic wiecej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...