Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką postać wybrać

Chrupek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, niedawno postanowiłem z kumplami wrócić do świata Tery zaczynając wszystko od nowa ( znowu -.- ). +/- jakieś pojęcie mam (nie wielkie, nie nabiłem dużego lvla, chyba nawet w połowie nie byłem ). Ostatnim razem grałem magiem (sorcerer to chyba mag, nie? : c). Niby fajny dmg, fajne skille, ale czegoś mi brakuje.. dokładnie różnorodności broni. Jestem typem człowieka, który szuka w grach mmo klasy z zajebistymi skillami (zazwyczaj mag) i fajnie zrobionymi broniami, a w sorcu jedyne co się zmienia to kolor i jakiś wzorek na dysku ; v... Jako, że lubię DPSy pomyślałem o Łuczniku, co sądzicie? Jak tutaj jest z wyglądem skilli i broni? Dałby radę zastąpić maga w team'ie Sorc + Berserker + Priest? Jakie są wady/zalety Łucznika? :/

Opublikowano

Proszę was ludzie reapera , sorca ? ARCHERA ?.? !? W pvp to największe gówna jakie widziałem , ja Ci osobiście polecam Lancer super wygląd broni jak i zbroji lub berserker lancerem osobiście gram - kosi na pvp ale w fazie expa było trochę ciężko - dobra ekipa i do 65 eq wygląda bajerancko ;) a berserkera bo ma w miare wygląd broni i widziałem jak na serwie ludzi na przysłowiowego strzała ze skilla miał :D:D

Opublikowano

@Batux2 zbroi*

W tej grze o tyle jest dobrze, że nie ma narzuconego standardu prowadzenia postaci, robisz ją jak chcesz, więc od Ciebie zależy czy będziesz dobry w PvP.

W końcu dobra postać do PvP może zostać łatwo zabita przez kogoś, kto gra postacią teoretycznie słabszą, ale jest zwinniejszy w skillach.

Co do reapera - ode mnie też głos. c:

No i w kwestii solidarności polecę też archera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...