Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak, JAK! Nauczyć się grać?

EricosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, powiem tak :). Jestem słaby nie potrafie ( może troche umiem ) lasthitować to znaczy dobrze umiem tylko ze czasem te glupie miniony mi sksuja farme i tyle :(.. Może jakas platyna mnie nauczy grać albo diament czy coś ? :)

Opublikowano

Jak chcesz się nauczyć to po prostu graj, oglądaj streamy dobrych graczy, filmiki na YT. Pamietaj- Trening czyni mistrza, nie ma takiego czegos żeby cię jakaś platyna czy diament nauczył grać, no chyba że usiądziesz z nim na skypie i on ci podpowie o pewnych ważnych aspektach gry, na co masz uważać, ta gra jest tak skomplikowana że człowiek stale uczy się na błędach, tak jak w normalnym życiu. polecam też poczytać how2win.pl jest tam od groma poradników. 1 rzecz jest ważna na jaką musisz zwracać uwagę po każdym przegranym meczu, zadaj sobie takie pytanie: Co zrobiłem źle że moja drużyna przegrała, czego nie zrobiłem aby wygrać, lub na co muszę uwazać, Pamietaj, to że mialeś 3/0, nie znaczy że nie zepsułeś gry, same staty nic nie znaczą, a to czy potrafisz wstać po upadku, czyli Teamfighty w late, oraz zgranie z drużyną :)

Opublikowano

Graj i wnioskuj co robisz źle i co musisz poprawić,ogladaj streamerów na Twitchu albo hitboxie,pooglądaj sobie na yt poradniki Nervariena..

POWODZENIA,PRZYWOŁYWACZU ;)

Opublikowano

wez sobie gre niestandardowa, zadnych botow, sam zacznij. kup tylko doran's blade'a i idz na bota. tylko lasthituj. gdy dotrzesz do turreta, to czekaj na kolejne creepy, nie kupuj dodatkowych itemow, tylko ten jeden doran. gdy w ten sposob dotrzesz pod drugiego turreta sprawdz ile masz farmy, przypomnij sobie ile straciles przez creepy i jeszcze raz zagraj. jak dotrzesz do progu 80cs w 10min, to zagraj adc normala, 70cs w 10min to w miare ok wynik

Opublikowano

Poradniki w necie i streamy, aczkolwiek lol sie skonczyl na sezonie 3 i nie polecam grac.

Dlaczego uważasz,że skończył się na s3?

Co do tematu to streamy i przede wszystkim trening i jeszcze raz trening.

Opublikowano

Nervarien przynudza ja tam bym polecal streamera ktory mainuje linia co ty duzo sie wtedy nauczysz bardziej polecam

angielskich/amerykanskich streamerow od nich sie wiele nauczysz a w Polsce zadnego streamera nie ma na poziomie co najwyzej nerva.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Jak chcesz się nauczyć to po prostu graj, oglądaj streamy dobrych graczy, filmiki na YT. Pamietaj- Trening czyni mistrza, nie ma takiego czegos żeby cię jakaś platyna czy diament nauczył grać, no chyba że usiądziesz z nim na skypie i on ci podpowie o pewnych ważnych aspektach gry, na co masz uważać, ta gra jest tak skomplikowana że człowiek stale uczy się na błędach, tak jak w normalnym życiu. polecam też poczytać how2win.pl jest tam od groma poradników. 1 rzecz jest ważna na jaką musisz zwracać uwagę po każdym przegranym meczu, zadaj sobie takie pytanie: Co zrobiłem źle że moja drużyna przegrała, czego nie zrobiłem aby wygrać, lub na co muszę uwazać, Pamietaj, to że mialeś 3/0, nie znaczy że nie zepsułeś gry, same staty nic nie znaczą, a to czy potrafisz wstać po upadku, czyli Teamfighty w late, oraz zgranie z drużyną :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...