Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza MOBA Dota 2 czy Lol

Best1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się zapytać jaka jest waszym zdaniem najlepsza gra MOBA bo moim zdaniem jest najlepsza i top 1 LOL dlaczego ? Bo jest fajnie zbudowana na dobrym silniku ,są fajne posracie i ciekawe takie bajeczne , dobre item jak się startuje 

A twoje zdanie jakie ?

Zapraszam do komentowania !

Tu macie ankietę : http://strawpoll.me/3624865

Opublikowano

Tworząc taki temat wywołujesz wojne jak tematy "Co lepsze konsola czy PC"

LoL to uboga wersja DOTY...

LoL ma więcej fanów bo jest łatwiejszy, i jest po Polsku :D 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Na ja tam myślę że Dota bo trzeba mnieć lepszego skilal by coś zrobić, po za tym w LOLa grają tylko nooby zjebane cjomunity, za to w Dote grają bardziej doświadczeni gracze i w dodatku to japońce są najlepszą drużyna na świecie, a ja jarami się anime więc Nevie alwaays wiin pozdro600.­

x

Opublikowano

wtf ty tak na serio? już nie ma jak posta nabić? xD

To jest taka mini zabawa ;)

Jak widać 75 % zagłosowało na LOLA i ja też zagłosowałem i ja myślę że jest najlepsza gier na świecie no powiem że dota2 też trochę też lubię i też grałem ale nie dla mnie dota 2 ja wole lola :D

Opublikowano

Gdyby lol nie podj*bał ci doty to byś dwójki pewnie do tej pory nie miał. Wyj*bane mam w wasze spiny, wolę lola, ciśniesz lola to wypie*dalaj z forum o lolu, szkoda twojego czasu.

Gwiazdki, żeby warna nie było jak się mod nie będzie miał o co przypi*rdolić.

Opublikowano

Na ja tam myślę że Dota bo trzeba mnieć lepszego skilal by coś zrobić, po za tym w LOLa grają tylko nooby zjebane cjomunity, za to w Dote grają bardziej doświadczeni gracze i w dodatku to japońce są najlepszą drużyna na świecie, a ja jarami się anime więc Nevie alwaays wiin pozdro600.­

Takie gadanie, że dota jest trudniejsza od lola jest bez sensu. To jest gra pvp i poziom ustalają tutaj gracze, jeśli dota jest bardziej rozbudowana to tak samo dla Ciebie i przeciwnika. Temat bez sensu bo o gustach się nie dyskutuje.

Opublikowano

Temat nic nie wynoszący.Proszę o usunięcie..

@topic

Wątek bez sensu,ponieważ stworzyłeś go w dziale LoL'a,a.powinieneś w "Pogaduszki"

Opublikowano

osobiście wolę dote 2 ale w lolu są haxsy

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Gdyby lol nie podj*bał ci doty to byś dwójki pewnie do tej pory nie miał. Wyj*bane mam w wasze spiny, wolę lola, ciśniesz lola to wypie*dalaj z forum o lolu, szkoda twojego czasu.

Gwiazdki, żeby warna nie było jak się mod nie będzie miał o co przypi*rdolić.

Widzisz tymi słowami potwierdzasz że mam rację :) Typowe gadanie człowieka zakompleksionego. Temat został stworzony w tym dziale więc wypowiedziałem się co o tym sądzę. Hasty nie do końca ;d Np smite a lol/dota. Są to odmienne gry o tej samej tematyce.

IDcncno.png

Opublikowano

Dla graczy lola dota 2 jest trudniejsze z kilku powodów

1.Kontrola wielu jednostek

2.Działanie wieży(wieże atakują jednostke najbliżej)

3.Brak jakiegokolwiek smita do jngli(chyba że kontrola creepów)

W lolu różne tryby mamy okazjonalnie jak np.Nemesis draft

a w docie jest ich nieco więcej i są ciekawsze

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Z tych dwoch gier to oczywiste ze DOTA 2, lepiej rozbudowana mechanika gry, lepsza firma prowadzaca to wszystko.

Ale zadnej z nich nie dalbym top 1, jak dla mnie powinniscie poczekac na HOTSA :)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Grałem troskę w Dotę i jest nawet okej, grałem w języku polskim więc nie zabardzo rozumiem troszkę Twój komentarz, pobiorę sobie Lola i porównam obie gry :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jak to na mnie przystało, nigdy nie grałem w Dotę jedynie oglądałem i mogę od razu stwierdzić że bardziej przypadł mi do gustu LoL.

LoL ma lepszą grafikę według mnie i ogólnie jest lepszy. ;)

Opublikowano

Dla mnie dota ma trudną mechanikę, lol jest bardziej "przejrzysty".

Opublikowano

Ja napisalem zeby czekac na hotsa, ale ja juz go mam. Powiem ze gra swietna, nie wiem czy przebije lola bo fale gimbow nie przejda do tej gry, dlatego ze nie ma itemow i gra jest bardziej oparta na teamworku niz na skillu 1 gracza. Ja lubie taka opcje, bo jedna osoba nie rozwali solo 5 i nie wygra gry jak to czasem w lolu. Tutaj trzeba non stop chodzic razem, robic objectivy,tu nie ma miejsca na gre solo. :)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...