Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bóle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

1. Od (myślę) 8 miesięcy, jak nie więcej bolą mnie plecy w dolnej lewej części (Gdy próbuje się rozprostować (w części pleców)) ( czasami odczuje go również po lewej stronie ciała (przy plecach po lewej str.)

2. Czasami, podczas grania w gry zespołowe odczuwam ból po środku stopy (?) (achillesie).

Jak sądzicie to jest normalne? 

Najczęściej ból 1 odczuwam podczas wyprostowywania pleców oraz zagrywki w siatkówce (wtedy  muszę się wychylić do tylu i z siłą ciała przenieść ciężar na 2 stronę)

Trollów zgłaszam.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

a co my jestesmy wrozki ?

mnie bola plecy bo chodze do pracy

bola mnie stopy jak chodze

idz sobie do lekarza jak masz problem.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Kto pisze z problemami zdrowotnymi na forum MPC.

Poczekaj zaraz zjawi się nasz MPC-Lekarz i powie ci co masz zrobić,

Czego ty oczekujesz człowieku ?

Jak sądzimy to jest nienormalne, wszystko co boli jest nienormalne, no chyba że dla ciebie ból jest normalny.

Opublikowano

jesli chodzi o noge to sprawdz lepiej czy niemasz płasko-stopie kolego ;) Bedziesz musial mieć Wkładki Ortopedyczne 

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

RAK .

A tak serio zapierdalaj do lekarza bo skończysz na wózku, nie ma co spamić na forum. Albo idź do pielęgniarki szkolnej pewnie powie ci co masz zrobić 

pielegniarka szkolna ... 

idz na zrobienie zdjecia i do dobrego masazysty a pomoze  :) warunek ze troche kasy wlozysz 

Śmiej sie ale w niektórych szkołach są takie które sie znają :D

175001456602037225492.gif

Opublikowano

RAK .

A tak serio zapierdalaj do lekarza bo skończysz na wózku, nie ma co spamić na forum. Albo idź do pielęgniarki szkolnej pewnie powie ci co masz zrobić 

pielegniarka szkolna ... 

idz na zrobienie zdjecia i do dobrego masazysty a pomoze :) warunek ze troche kasy wlozysz 

Opublikowano

jesli chodzi o noge to sprawdz lepiej czy niemasz płasko-stopie kolego ;) Bedziesz musial mieć Wkładki Ortopedyczne 

Posiadam płasko-stopie, ale nie w każdych butach mam wkładkę, ponieważ np. na lekcjach wychowania fizycznego jest mi niewygodnie.

Jak sądzisz to może mieć związek? Czy może czym prędzej załatwić sobie takową również i do owych butów?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Idź do lekarza.

Zamykam, bo z tego co mi wiadomo Pan Zbigniew Nowak nie ma konta na MPC, więc nikt Cię przez monitor nie wyleczy.
(PS. Kto też elektryzował wody ? :P)

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...