Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cyber tank

djkosmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znalazlem na stronie ze chodzi nowy CyberTankInstaller_0.3.0_beta6

jesli ktos chce to mozna go testowac

yyy

po za logowaniu otrzymacie key do uruchomienia

Opublikowano

No jest takie okno jak już zainstalowałem po kacapsku i tu problem:nie narodziłem się w prl ponoć tak lubianym (tak tak gimb nie wstydze się) i nie bardzo wiem co dalej :D

Opublikowano

Jakie jest prawdopodobieństwo wykrycia tego bota na głównym koncie?

Wg mnie i praktycznie tak, wg Fireho i innych, nie. Banowali za to i banują co raz częściej.

No jest takie okno jak już zainstalowałem po kacapsku i tu problem:nie narodziłem się w prl ponoć tak lubianym (tak tak gimb nie wstydze się) i nie bardzo wiem co dalej :D

O co dokładnie chodzi?

Opublikowano

Wg mnie i praktycznie tak, wg Fireho i innych, nie. Banowali za to i banują co raz częściej.

O co dokładnie chodzi?

Wykrycia przez klienta lub zgłoszenia przez współgraczy na 100% nie będzie, ale analizując grę po stronie serwera mogliby spróbować łapać boterów. Nie mam żadnych danych na podstawie których mógłbym to stwierdzić więc nie mam zdania na ten temat - co najwyżej stwierdzenia hubertusa czy jak mu tam oraz grafika z serwera RU(być może fałszywa), a to nieco za mało.

Opublikowano

p1. Strasznie mnie korci odpalić tego bota na głównym koncie, co o tym myślicie?

Mam tam już niemały arsenał 2x IX oraz 2x Czołgi Premium VIII tier.

p2. Czy ktoś posiada jakiś wątek gdzie ludzie "płaczą", że przez tego bota dostali bana? (rozumiem że tutaj nie można wklejać konkurencyjnych for, ale zawsze można mi to podesłać na pw, byłbym niezmiernie wdzięczny :)

Opublikowano

p1. Strasznie mnie korci odpalić tego bota na głównym koncie, co o tym myślicie?

Mam tam już niemały arsenał 2x IX oraz 2x Czołgi Premium VIII tier.

p2. Czy ktoś posiada jakiś wątek gdzie ludzie "płaczą", że przez tego bota dostali bana? (rozumiem że tutaj nie można wklejać konkurencyjnych for, ale zawsze można mi to podesłać na pw, byłbym niezmiernie wdzięczny :)

Nie ryzykuj głównego konta, potem będzie tylko lament.

Płaczą to jak na razie ludzie na randomkach bo w bitwie po 2-3 boty rzuca :D nikt raczej nie płacze z powodu utraty konta bo nikt normalny nie używa tego na głównym. 

Opublikowano

Takich botów jest taki sam początek i koniec. Lizodup wg go zrobił bo dostał pozwolenie a później sprzedaje tych co go używają i dostaje za to golda. Takie coś sensu nie ma szczególnie gdy bot wyjeżdża artą na himmelku i snajpi na środku. Gra gożej niż czerwono krwistę 5 latki :P

Opublikowano

Lizodup wg go zrobił bo dostał pozwolenie a później sprzedaje tych co go używają i dostaje za to golda

Takiej teorii spiskowej jeszcze nie słyszałem. Ciekaw jestem ile to wymyślałeś, bo nie ma w Twojej historii ziarna prawdy. WG zmusiło autora jednego bota pod groźbą konsekwencji prawnych i musiał dać listę użytkowników.

Opublikowano

Takiej teorii spiskowej jeszcze nie słyszałem. Ciekaw jestem ile to wymyślałeś, bo nie ma w Twojej historii ziarna prawdy. WG zmusiło autora jednego bota pod groźbą konsekwencji prawnych i musiał dać listę użytkowników.

Czy to musi być prawdziwe? Nie wiesz do czego WG może się posunąć. Nię mówię że to prawda.

Pesymista ;)

Opublikowano

Czy to musi być prawdziwe? Nie wiesz do czego WG może się posunąć. Nię mówię że to prawda.

Pesymista ;)

WG nie daje golda za zgłaszanie bugów, to czemu miałoby dawać za takiego coś? Ktoś napisał bota bo chciał, WG coś z tym zrobiło i tyle. 

Opublikowano

WG nie daje golda za zgłaszanie bugów, to czemu miałoby dawać za takiego coś? Ktoś napisał bota bo chciał, WG coś z tym zrobiło i tyle.

Jpd, w przenośni człeku facepalm

Opublikowano

Kurde nawet nie wiedziałem, że ktoś napisał o tym temat wcześniej ode mnie :D A myslałem, że to ja jestem typkiem od wyszukiwania botów, cheatów i wspomagaczy... No cóż - żegnam ;(

hehehe żartowałem. Jeszcze coś wrzucę xD

Opublikowano

jezeli czołg jest aktywny w grze czyli porusza sie i strzela WG nie wychwyci ani tym bardziej nie ukarze bociarza poniewaz gra ta nieposiada zadnych zabezpieczen antycheat czy antybot. 

wiec jedyna kara za uzywanie bota sa H...JOWE staty i bluzgi ze strony innych graczy 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Kurde nawet nie wiedziałem, że ktoś napisał o tym temat wcześniej ode mnie :D A myslałem, że to ja jestem typkiem od wyszukiwania botów, cheatów i wspomagaczy... No cóż - żegnam ;(

hehehe żartowałem. Jeszcze coś wrzucę xD

Patrz na datę: http://www.mpcforum.pl/topic/443612-bot-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

chodzi (uzywam na innym 2 koncie do robienia czolgu)

W sumie najbezpieczniejszy cel używania bota, bo jeśli WG banuje to i tak tylko jedno konto.

jezeli czołg jest aktywny w grze czyli porusza sie i strzela WG nie wychwyci ani tym bardziej nie ukarze bociarza poniewaz gra ta nieposiada zadnych zabezpieczen antycheat czy antybot. 

wiec jedyna kara za uzywanie bota sa H...JOWE staty i bluzgi ze strony innych graczy 

Zależy ile ktoś używa(w porównaniu do ogólnej ilości bitew) oraz czy na normalnym koncie, czy na takim pod T95E2.

Opublikowano

Klikacza to ja wcześniej używałem (nie do wota... ten program ma inne zastosowania) Chodziło mi o boty a nie afkboty xD.

Małe info:

10 bitew

Churchill3

7 wygranych 3 przegrane

Średni wn8: 600

Średni exp wygrane 600 przegrane 250

bez premium

zarobek

około 12k na bitwę ;)

zapuszczę go na noc :) lapek niech będzie odpalony (o dziwo na kompie kabelm mam 100ms a na lapku zasyfionym brata ktory wlacza sie 10min 60ms)

Opublikowano

Zależy ile ktoś używa(w porównaniu do ogólnej ilości bitew) oraz czy na normalnym koncie, czy na takim pod T95E2.

kurcze niezla mysl ... ide do pracy puszczam pzs35 na bocie  i po roku mam t95e2 :P

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

pzs35? na poczatku stycznia byl kod 1k golda i znizna na premki V tieru 50% kupilem churchilla .... nie zapowiada sie zeby bot zszedl ponizej 600wn8 :D wr tez dosyc dobre utrzymuje (z racji malej ilosci bitew to 45-55%)

Dobra w momencie jak to piszę bot ma już wyexpionego VK 30.01H + kilka modułów :D Pozdrawiam jeżeli ktoś spotka go na randomku :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...