Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena AWP Boom, drogie naklejki

riventop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W markecie MW z 3-4 naklejkami z katowic w tym holo są po 25-35 euro.

Jak będziesz miał szczęście to może 10-12k dostaniesz 

Opublikowano

Awp 10 ojro bez naklejek. Z naklejekami dokłada się 10% ceny naklejki. 80: 0.10 = 8

18 ojro całe awp.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Awp 10 ojro bez naklejek. Z naklejekami dokłada się 10% ceny naklejki. 80: 0.10 = 8

18 ojro całe awp.

Dokłada się 15-20%, wielu sprzedawców tak robi na zagranicznych grupach. AWP 10 euro, naklejki 12-16 euro więc 22-26 euro, zależy kogo znajdziesz.

Opublikowano

HAhahahaha, żebyś dostał 13€ to będzie święto. Naklejki nie dodają nic do ceny, nie ważne jakie. Możesz się z kimś wymieniać za overpaye ale na markecie nie dostaniesz 18€, chyba koledzy na górze trejdują od 2 dni. xD

he?

Opublikowano

HAhahahaha, żebyś dostał 13€ to będzie święto. Naklejki nie dodają nic do ceny, nie ważne jakie. Możesz się z kimś wymieniać za overpaye ale na markecie nie dostaniesz 18€, chyba koledzy na górze trejdują od 2 dni. xD

Sprzedawałem juz skiny z naklejkami z katowic z overpayem kilku kluczy. 

Musisz być niezłym minusem skoro nie umiesz dobrze sprzedać skinów :D

Opublikowano

Sprzedawałem juz skiny z naklejkami z katowic z overpayem kilku kluczy. 

Musisz być niezłym minusem skoro nie umiesz dobrze sprzedać skinów :D

To trafiałeś na samych debili, którzy są gotowi przepłacić 'kilka' kluczy za syfiaste naklejki. Tym bardziej na tak słabym skinie. :) 

he?

Opublikowano

To trafiałeś na samych debili, którzy są gotowi przepłacić 'kilka' kluczy za syfiaste naklejki. Tym bardziej na tak słabym skinie. :)

Na tym polega trejdowanie

Opublikowano

Zawsze znajda sie ludzie co zaplaca wiecej za awp z naklejkami, a szczegolnie ze sa to jedne z najdrozszych naklejek.

Postaw sie na miejscu osoby ktora ma awp za 10 euro a ma dajmy przyklad na niej 4 stickery titanow z katowic. Nie zal ci tego sprzedawac za 10 euro?

Do Autora Zawsze tez zalezy jaki to jest skin do awp ale akurat bum jest ladnym skinem to powinieneś dostac pare euro wiecej

maly @off ale mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...