Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Immersive armors & weapons

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. wydaje mi się, że tych modów w ogóle nie ma w grze, albo po prostu muszę mieć kowalstwo na wysokim poziomie czy jak ? W skilach mam to co się włącza "z" i odpala mi się okienko i tam coś można konfigurować tylko nie wiem jak to działa xD. Po jakich broniach i  zbrojach można zobaczyć, że mam te mody ? Wgrywałem przez nexusa odpalam przez SKSE

Opublikowano

Już na początku gry niektórzy cesarscy mają inne zbroje. Bandyci mają czasem np. antyczny żelazny miecz itd. Jak wgrywałeś na jakiś zapis na którym grałeś ciężko to może zobaczyć. 

Opublikowano

Hmm. Zacząłem od nowa i mają inne zbroje. A czy do zrobienia tego wszystkiego potrzeba jakieś zaawansowane kowalstwo ? :v

i jeszcze jedno. jaki mod graficzny najbardziej polecacie ? ściągnąłem kilka i jakiś super mega zmian nie ma. Woda na screenach a w grze to niebo a ziemia... Chyba, że coś źle konfiguruje, bo w sumie nie ogarniam tych okienek co przy instalacji wyskakują -_- Sory, że takie pierdoły, ale nie ogarniam tego instalowania za bardzo.

Opublikowano

Tak jak patrzę to większość zbroi trzeba stworzyć, raczej nie wymaga to wysokiego kowalstwa, mi ciężko powiedzieć bo w każdej kategorii mam z kilkanaście setów zbroi. 

Co do instalacji - wybierasz to co chcesz, lub kompatybilność z danymi modami. Od siebie polecam pure waters, climates of tamriel, seasons of skyrim enb, vivid landscape, flora overhaul, static mesh improvement. 

Opublikowano

hmm ok. A czy te całe tekstury hd co ważą po 1gb+ opłaca się pobierać ? :v Czy lepiej skleić z kilku modów ładną grafike ?

Opublikowano

Gram na teksturach HD i powiem, że jakoś mało to daje. U kumpla Flora Overhaul i kilka nałożonych na siebie modów z traw i drzew, wszystko działało razem tak pięknie, że och! :P 

A na screnach pewnie jest jakieś dobre ENB z oświetleniem,

Opublikowano

Tak btw. wgraj sobie jeszcze lush trees and grass o ile twój komputer nie zostanie zmasakrowany. Jeszcze coś typu dat grass i grafika lepsza niż na ps4. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...