Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS-ONE.PL ZAPRASZAMY

MisterDami123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam sie z kolegom wyżej. Margines serwerów publicznych. Administracja smarkata i ten serwer nie ma przyszłości... Reklamuja sie na innych serwerach udając glupa ze to nikt od nich. Typowe zachowanie buraka osiedlowego. A co do Pana rokoxs aka prokokx aka hoolsing aka jeszcze pare nickow to chyba juz sam nie wie kim jest. Omijać szerokim łukiem!

Opublikowano

Dziwi mnie dlaczego taka prezentacja została opublikowana przez moderatorów działu , zgadzam się ze wszystkimi wypowiedziami w tym temacie . Nie polecam 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngмяѕ
Ja rozumiem, że domenę mają baaardzo podobną do serwera, z którym podjąłeś współpracę, lecz każdy ma prawo do prezentacji, jeżeli jest zgodna z wytycznymi publikacji serwerów, to moderacja nie ma nic do gadania.
Co do samego serwera to wiem jak tam jest, wiem, że chodzą po rożnych serwerach i się reklamują, lecz ocenę pozostawiam wam do przemyślenia ;)

Opublikowano

Ich dziecinna reklama na innym serwerze:

<17:02:16> "EpiicDanonek...": ZMIENIAMY TEAMSPEAK ! NOWE IP: ts-one.pl ! PRZEPRASZAMY ZA PROBLEM !
ZMIENIAMY TEAMSPEAK ! NOWE IP: ts-one.pl ! PRZEPRASZAMY ZA PROBLEM !

Nie polecam, dziecinada, zero profesjonalizmu. Ogórki i tyle :)
Opublikowano

@KaaCeeQ nie chodzi o nazwę , każdy się tu rozpisuje na 30 linijek on napisał 5 więc chyba nawet totalny kretyn powinien wiedzieć że to kpina..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...