Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komunikat Google

Linaxis

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

REF

Dalej mam ten problem, dziwna sprawa, zauważyłem że jak mam wyłączony drugi laptop do sieci to znika, odinstalowałem też przeglądarkę, też nie miałem jakiś czas.

Nie mam pojęcia co to jest i jak się tego pozbyć, drugi laptop jest tylko połączony z siecią.

Opublikowano

albo używasz jakiegoś proxy/vpn, albo masz wirusa. lub ktoś połączony z twoim routerem to robi.

sprawdź w ustawieniach routera ile urządzeń jest połączonych

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Opublikowano

Przeinstalowałem przeglądarkę , zresetowałem modem, problem z głowy, fakt ostatnio używałem programu do zmiany ip bo nie mogłem oglądać tvn playera z zagranicy, i chyba coś się popieprzyło. Można zamknąć

A kliknij na niebiesko oznaczony tekst "Dlaczego tak się stało" i myśle, że będą tam jakieś informacje.

Tam jest standardowa treść czyli kilkaset podpunktów i regulamin, lub kontakt z firmą google, dane do wypełnienia, nie mam zamiaru pisać swoich danych osobowych do googla .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...