Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto jeszcze grać ?

virhius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,  

Zdecydowałem się na powrót do gry , i mam pytanie czy warto jeszcze grać na tej postaci :

01593715138035508464.png

Mam na niej tylko sp1 prof 20. Ponawiam pytanie czy jest jeszcze sens grania na tej postaci i jeżeli tak za co się zabrać najpierw ?

Czy może lepiej sprzedać wszystko i zacząć grać od nowa ?

56685804704469024697.png

Opublikowano

misje do 55 czasoprzestrzeni jezeli jeszcze nie skonczone, w innym przypadku takze lod- z tym ze szukasz fam, ktora wbije jobke tobie.

Opublikowano

Kup golda z allegro i dasz radę. Na ND tylko stracisz wg mnie. :) 

Za kupiony gold to bizu, reski i jakieś eq + jak lubisz jakieś SP, którym lubisz grać ew. jakiś krzak/fibi/puszek. :)

ZBIERAM LAJKI, HEHE =)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURE! WIĘCEJ INFO PW =0

Opublikowano

1kk - 1zl na allegro

Oczywiście mówię o finezji

Przelew możesz nawet zrobić na poczcie jesli nie masz konta bankowego

A ceny? Pędzidrąg 25kk. Sp+13 od 70kk i to nawet vc. SP +14 już od 110kk. Eq ciężko ale da radę. Spoty na szopach / gołębiach wolne

Gram tam i serdecznie polecam. Calkiem inny poziom gry niż na avalonie. Nie ma dzieci i ludzie są mili

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Taki level można wbić i w dwa dni, jeśli będziesz wytrwale grał, później lod, caligory, arenki i jak najszybciej do 90, później martw się o dobre eq, a co do tego to oczywiście, że z tej postaci coś ukręcisz, wystarczy, żebyś miał eq, które wystarczy to przytankowania mobów bliskich twojemu poziomowi. :)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Musze powiedzieć ze zacząłem grać, załatwiłem sb crussa i jakaś tam kuszę ;P obecnie niestety nie mam czasu na grę w ciagu tygodnia ale w weekend coś pokombinuje i powiem jak poszło ;) Jak teraz najszybciej lvl dobijać poza LoDem?

56685804704469024697.png

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na Finesie! Nie ma tam gimbusów ani nic, dużo wolnych spotów! Polecam! Ponieważ zbieramy tam graczy, ceny są niskie. Zapraszam! Na Avalonie nie ma co grać same złodzieje i dzieci... Bez obrazy dla ogarniętych.

Opublikowano

No na tym s3 źle nie jest, dawno temu tez było spoko, ludzie chyba od zawsze pomocni i uczciwi ( w miarę ) takze ja rownież zapraszam ;P

56685804704469024697.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...