Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Draft nemezis-jakie postacie dla przeciwników?

xmatio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wlasnie dostalem sorake, i z tego q prawie sie nie da trafic, masakra...

Zwykły skillshot, po prostu słabo grasz jak nie potrafisz nim trafić.

Ja lubię Eve wybierać przeciwnikowi 

Opublikowano

Ten skill leci tak dlugo, ze jak ktos nie dostanie zadnego cc to trafieniem nim graniczy z cudem.

Na linii prawie nigdy nim nie trafiam, w tf jak ktos jest zajety biciem, niz unikaniem skilli to idzie trafic.

Opublikowano

Mi też picknęli Eve i wycarrowałem gierkę.

Pickuję trudne postacie np. Nautilus lub takiego Nunu. Więcej nie zagram, bo to nudne. :P

Opublikowano

Ja wgl nie mam pojecia jak ludzia sie to podoba. bez sensu lepiej zeby wprowadzili urf'a

wszystko co musisz zrobic zagraj 5 kolegami wybierz im supporty i ggwp ff20

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Pickaj supporty.

I rada dobra, nie pickaj yoricka bo ja wczoraj nawet nie dałem na yorica devcassio xDD luj się nafeedował i poszedł w tanka

Opublikowano

Pickaj supporty.

I rada dobra, nie pickaj yoricka bo ja wczoraj nawet nie dałem na yorica devcassio xDD luj się nafeedował i poszedł w tanka

Potwierdzam Yorick to zło, chociaż go nigdzie nie widać to gdy pójdzie w tanka jest totalnie "unzajebable" wczoraj ledwo co wygrałem grę przeciwko nafeedowanemu Yorickowi, nie polecam xD

Opublikowano

Na pewno trzeba wystrzegać się postaci, które zadają duży dmg w krótkim czasie i z dawania supportów unikać takich postaci jak: sona, taric, nautilius i leona ze względu, że nie które z tych niby gówien potrafią mieć dmg i większość z nich ma ciekawe cc :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Najlepsze jest to że piszecie tarica bo gó*no a ja ostatnio nim miałem 3/1/27 nikt mnie nie mógł zabić więc czy ja wiem czy warto dawać tanka enemy? Pickuj same papiery którymi nie da się wycarrować :)

Opublikowano

Jak dla mnie to dobrze dac przeciwnikom same papiery, ludzie ktorzy pisza zeby dac brauma thresha etc sa debilami. "Wymarzony" team comp:

Twisted fate,janna, teeto,nami i takiego tarica, raczej nic nie zrobia

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...