Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Draft nemezis-jakie postacie dla przeciwników?

xmatio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałem was zapytać jakie polecacie postacie dla przeciwników w tym nowym trybie?Ja osobiście zawsze daje Urgota ^_^

Opublikowano

Urgot,Soraka,Kayle xD jak nie jesteś wredny to picknij im teemo XDDDD

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Pickuj same supporty. Dogadaj się z teamem by picknąc im picki typu Soraka, Janna i będą mieli full supp team. To dobre jest dla nich ale większość się wkurwi i będzie na spinie grało ;v

579571423327107377857.png

Opublikowano

Zauważyłem,że sporo osób wchodzi w ten tryb a jak mu pickną jakiegoś suppa to od razu wychodzi :D

Opublikowano

Tak jak wyżej, bierz supporty, ale nie wszystkie im dawaj. Gdy dostaną np. Sonę, to taką pod AP sporo zrobią. Od siebie polecam też dawać Eve, Zaca, gdyż miałam nieprzyjemność nimi grać, i late bolał, a ich ranged supporty potrafiły dać popalić

Opublikowano

Polecam janne, soraczke, nami, alistara B) rage enemy od razu gotowy :D

A, i najważniejsze aby nie dopuścić do tego, żeby mieli adc/dobrego topa/middera bo ciężko będzie ;)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

2 porady

1. Enemy team ma być cały ap albo cały ad

2. Żadnych ranged bohaterów

Z tymi poradami można łatwo wygrać :)

Opublikowano

Urgot,Soraka,Kayle xD jak nie jesteś wredny to picknij im teemo XDDDD

Ja bym się cieszył gdybym miał Kayle :)

Opublikowano

Ja bym się cieszył gdybym miał Kayle :)

to samo dotyczy thresha, którego można zbudować pod ładne ad czy nami, która pod ap jest całkiem dobra

dobrze jest pickować melle ad (i złożyć armor)

Hejo

Opublikowano

Wszystkich supportów,np:

-Janna

-Soraka

-Alistar

-Braum

Braum/Alistar są bardzo silni i nie wiem czy chciałbym mieć ich przeciwko sobie.

Bierz Urgota/Galio i inne tego typu postacie, którymi nikt nie umie grać.

Opublikowano

Co wy macie do Urgota ? Urgot ma dmg, ładny poke i potrafi zjadać przeciwnika w kilka sekund. Ja bym ich nie dał Urgota.

Opublikowano

Podczas champ select patrzę na staty np. na lolkingu i wybieram ludziom postacie, które mają najmniejsze win ratio na SR. Ot, niech czują, że dostają badziewie.

Opublikowano

Ja tam zawsze daje Janne, Zaca, Brauma ( Do enemy full AP ), Anivie ( nikt nią grac nie umie ) i Elise/Sorake .

Nie polecam dawac Eve, bo im sama gre wygra ( 18/4/12 20/1/29 moje staty Eve ) Sone, Zyre ( bo mocne pod AP ), Urgota.( Zasięg, Obija ), Tarica ( Tanky, dobra Jungla :D ) i Poppy ( z Q pół HP może walną i to Ulti )

Opublikowano

Hmm najgorsze gówna, tylko nie sorake bo nią nie trzeba umieć grać. 

Takie postacie jak : Taric, Janna, sona, braum, teemo, alistar itp.

Musisz celować w postacie słabe które są bardzo squishy, wtedy będzie ok.

Kappa.

Opublikowano

Ale trzeba mieć niedojebanie mózgu żeby dawać im Urgota. Następnym razem zagraj osobiście Urgotem, a potem pickuj im czempiony  <_<

Opublikowano

Podczas champ select patrzę na staty np. na lolkingu i wybieram ludziom postacie, które mają najmniejsze win ratio na SR. Ot, niech czują, że dostają badziewie.

jak patrzysz skoro nie widac nazwy przeciwnika?

Opublikowano

jak patrzysz skoro nie widac nazwy przeciwnika?

Czytanie ze zrozumieniem tak bardzo.

Sprawdzam co globalnie ma najmniejsze win ratio i sobie z tego wybieram >.<

Opublikowano

­Dla enemiesów najlepiej rzucać supporty lub postacie które wymagają troszkę mózgu, typu Azir, 95% szans że trafi do nieogara ;)

­azYIWDl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...