Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zacząłem grac na prywatnym serwerze i nie umiem włączyć EasyMetin2 Ponieważ postać się ładuje ale na tym się kończy <_< <_< . Nie wiem czy 3eba przerabiać specjalnie bota pod każdy Priv ale jeżeli by to było możliwe proszę o pomoc gram na Kamera modzie AvalonMT2... :( :( Chyba że istnieje inny bot pod takiego Priv to wtedy prosił bym o link do tematu... :) :) a jeżeli macie jeszcze jakieś inne boty pod privy jakieś speed,Yang,Drop Haki bugi itd to podajcie linki z góry thx :) :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

żal mi nooba - poczytaj najpierw - ledwie sie wbil na MPC I ZADA HACKI CO JEST SPRZECZNE Z REGULAMINEM

@TOPIC

tiema czegos takiego -.- noobek

pozatym czekasz mneij niz 1 min i dublujesz posty

Opublikowano

EasyMetin2 nie działa na privach to po 1. A po 2 jak chcesz uruchomić na globalu to zrób według instrukcji to będzie działał na 100%

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

xenex is back --> Niestety noobem jesteś ty bo na forum siedzę już miesiąc co do twojej wypowiedzi że czekam minute to minęło 24 godz od poprzedniej wypowiedzi... A tak przy okazji nikt cię nie prosił o pisanie tego czego mi nie wolno czekam na odpowiedź na post czy są expboty pod privy <_< <_< <_<

Noix ---> co do twojej wypowiedzi to na globalu grałem na tym bocie a chyba jasno pisze że potrzebuje ExpBota do priva ... Niekompetentni debile.... Nauczcie się czytać ze zrozumieniem <_< <_< <_<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Te kundel nie musisz tutaj zaraz z buźką wyskakiwać! Bota nie da się zmodyfikować by działał na privach, bo to są zmodyfikowane klienty i często odbiegają od standardów. I nie dubluj postów bo wyłapiesz (jak już nie masz) 10%...

Pozdro -.-

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...