Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanały na których można pooglądać anime

MatJo1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie na których kanałach lecą jakieś anime :) pytam z czystej ciekawości Ps. wiem ,że na AXN Spin leci Dragon Ball więc to się nie liczy ;P. Ale wiem np ,że na jakimś kanale leciał Death Note tylko nie pamiętam gdzie bo było to jakiś rok temu 

Opublikowano

@dragranis Przez dłuższy okres czasu leciał też na Hyperze, lecz nie wiem teraz, czy ten kanał w ogóle istnieje. Dawniej był on po godzinie 21-21:30 na Teletoon+

Ogólnie pozostało bardzo mało programów, które w ogóle emitują jakiekolwiek anime, a jeśli już to raczej takie klasyki typu DB, lub też Pokemony.

Opublikowano

Na polskich kanałach już nie ma anime, na AXN Spin leci tylko i wyłącznie Dragon Ball Kai (ale odcinki powtarzają cały czas).

Ewentualnie japońskie kanały, ale tam bez napisów i lektora to troche trudno (chyba że znasz język japoński)

Polecam ściągać na dysk, na pendrive'a wrzucić, podłączyć do telewizora, rozsiąść się wygodnie w fotelu i oglądać :)

Opublikowano

Polecam ściągać na dysk, na pendrive'a wrzucić, podłączyć do telewizora, rozsiąść się wygodnie w fotelu i oglądać :)

Już lepszym wyjściem jest podłączyć komputer do telewizora LCD i zainstalować odpowiednie kodeki. Oglądanie na laptopie czy innym urządzeniu z małym ekranem to żadna  przyjemność.

Jedynie oglądanie na pełnym ekranie jest fajne (ja mam 32 cale).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...