Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FS BOT I PALAVIA SĄ WYKRYWALNE !

Steoffil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzone info?Dowód?Nie ma.Skąd niby masz tę informację?

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Koleś chce moze wyelimonowac sobie konkurencje na boxach i pall

o dziwo z tymi bugami ktore on niby ma to powinnien lać ciepłym moczem na jakies boty

Opublikowano

Nie wiem jak pala ale nikt z użytkowników Fsbota nie dostał bana na ostatnim ban wave wiec info po prostu z dupy. Pewnie sam dostał bana jak używał przy tym miliony innych programów :D

Opublikowano

Nie wiem jak pala ale nikt z użytkowników Fsbota nie dostał bana na ostatnim ban wave wiec info po prostu z dupy. Pewnie sam dostał bana jak używał przy tym miliony innych programów :D

no watpie ze nikt bana nie dostal bo ten fsbot NIE jest bezpieczny uwiez ...

co do pallavi jest w pelni bezpieczna dobrze sie w miare zachowuje przy allienach i zbiera pall nawet sobie tak ze 100 energij na godzine mniej wiecej ale c*****o sie zachowuje kiedy gracz bije bo najpierw zbiera pallke a jak malo ma hp to ucieka takie nie naturalne

Opublikowano

To ze dostales bana to nie znaczy ze boty ktorych uzywales sa wykywalne..

Nie spoktales sie jeszcze z sytuacja ze lata sobie admin np na palce sprawdza czy ktos boci?

(pisze do ciebie a napisy na srodku ekranu u gory) wiec tlumaczenie ze sie mialo czat wylaczony nie pomaga.

Opublikowano

Zaraz dodam screena o zbanowanym koncie

67700729632164438689.jpg

heh i co z tego ze konto zostalo zbanowane ? teraz udowadnij ze przez pallavie bo przez fsbota to ja sie nie dziwie ze bana mogles wylapac 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...