Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gladiator: broń do pvp

WebMajster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś może pisać, że broń za ac jest najlepszą bronią pve w grze... Ja mam jakieś wątpliwości, czy taka osoba w ogóle coś ogarnia...

Jeśli chodzi o broń pve to chyba z craftu jest najlepsza broń.Chyba taka http://aiondatabase.net/pl/item/101301131/, ale z tego co słyszałam, to żeby wyszła trzeba wydać przynajmniej z 1kkk.

Ewentualnie też bardzo fajnym pomysłem jest przekrafcona rozciągałka z TH (tylko, że niedługo 4.7 więc nie wiem, czy jeszcze jest sens dropić/kupować boxy;P)

A tak poza tym to tradycyjnie najlepszą bronią z instancji jest Hyperion (tylko jeśli masz cały set), z SWB (Bastion Stalowego Muru), max staty Sauro/RST (tutaj sorry ale już nie pamiętam jaka była polska nazwa instancji ;P), pewnie też z Grendal (zwłaszcza, że w 4.7 mają coś zmienić), ale to czy w ogóle trafisz broń z insty to zależy już od Twojego szczęscia ;) Niektórzy po 50 runach na Katalamize nie mają broni, no z runadium już szybciej, ale na taką instancję już trzeba mieć endgamowy set.

Opublikowano

1kkk? Proszę cię... Do tego potrzebny jest 4x krytyk pod rząd, co jest niemożliwe. Niektórzy wydawali po 2kkk i wciąż nie mają. Te bronie mają nieznacznie większe staty od tych z instancji, a kosztem różnią się bardzo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1kkk? Proszę cię... Do tego potrzebny jest 4x krytyk pod rząd, co jest niemożliwe. Niektórzy wydawali po 2kkk i wciąż nie mają. Te bronie mają nieznacznie większe staty od tych z instancji, a kosztem różnią się bardzo.

Mylisz się , mają wyższe staty przynajmniej podstawowe i broń z craftu + oficerska jest zaraz po broni namiestnika ^.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...