Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM/SS] 4 Nowe mapy z serwera Atreya.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Mizune

nie wszystko jest wzięte z client'uf metin2 chłopcze. 1/2 to modele KRADZIONE z innych gier :)

Poza tym nie wchodzę w dyskusje z Wami bo nie warto.. Wy wiecie swoje ja swoje i niech tak zostanie na wieki wieków..

Według moich przepowiedni ten serwer będzie wielkim niewypałem, a warto pamiętać że 3/4 moich przepowiedni się sprawdza :D

nie pozdrawiam

rzucam klątwę

życzę szybkiego upadku

Twoje przepowiednie mają szanse 50/50 więc nawet dziecko z autyzmem kiedyś w coś trafi.

My nie musimy kraść, modele z Tera Online zostały udostępnione przez autorów na oficjalnym graficznym serwisie więc następnym razem buduj swoje wypowiedzi na informacjach a nie domysłach jak gówno umysłowe.

Ludzie przestali Cię traktować poważnie a gdy dodałeś sobie w sygnie "krytyk serwerów metin2" to przebiłeś tym 25 lat pracy kabaretu Limo który był najlepszy w polsce, teraz Ty masz pierwsze miejsce.

0LsM05U.png

Opublikowano

Penero wszystkie serwy hejtuje, balmore wychwala. Ja to bym w ogóle się w dyskusję z nim nie wpraszał, bo nawet dobrą stajnie zgnoi. Wielki ku#wa krytyk godny wyśmiania...

Kiedy w ogóle otworzycie cos gdzie będzie można jakieś propozycję składać? Rozumiem, że jeszcze macie masę roboty, ale jakieś odrębne plany mogły by tam po cichaczu lądować, bo mam nawet fajny.

Te mapy tutaj to mi heroes online przypominają.

Opublikowano

Penero wszystkie serwy hejtuje, balmore wychwala. Ja to bym w ogóle się w dyskusję z nim nie wpraszał, bo nawet dobrą stajnie zgnoi. Wielki ku#wa krytyk godny wyśmiania...

Kiedy w ogóle otworzycie cos gdzie będzie można jakieś propozycję składać? Rozumiem, że jeszcze macie masę roboty, ale jakieś odrębne plany mogły by tam po cichaczu lądować, bo mam nawet fajny.

Te mapy tutaj to mi heroes online przypominają.

Aktualnie można składać propozycje na pw facebooka.

Forum będzie postawione kilka dni przed startem dopiero abyśmy mogli się skupić na serwerze.

0LsM05U.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngMizune

nie wszystko jest wzięte z client'uf metin2 chłopcze. 1/2 to modele KRADZIONE z innych gier :)

Poza tym nie wchodzę w dyskusje z Wami bo nie warto.. Wy wiecie swoje ja swoje i niech tak zostanie na wieki wieków..

Według moich przepowiedni ten serwer będzie wielkim niewypałem, a warto pamiętać że 3/4 moich przepowiedni się sprawdza :D

nie pozdrawiam

rzucam klątwę

życzę szybkiego upadku

siedzę na tym forum chyba ponad 5 lat, ale takich debili jak Ty to naprawdę do tej pory nie widziałem. Chyba Ci się w życiu nie układa, albo jesteś typowym cebulakiem.

wszystko ładnie, serwer obserwuje od początku "produkcji" i podziwiam jak na razie Wasze prace.

Jasio90.png
Opublikowano

Mając TheNaid, który podobno jest taki pro możecie się postarać o nowe postaci lub nawet 2 postacie do gry to na pewno przyciągnie graczy, wbrew

wszelkim 'pierdoleniom' typu "lican to gówno i zjebał metina".

Mapki są fajne, spodziewałem się jednak trochę bardziej zaawansowanych map, typu dróżka 5mm niżej niż reszta itp, a tu takie proste rozwiązania.

Czekamy  :rolleyes: 

Opublikowano

Mając TheNaid, który podobno jest taki pro możecie się postarać o nowe postaci lub nawet 2 postacie do gry to na pewno przyciągnie graczy, wbrew

wszelkim 'pierdoleniom' typu "lican to gówno i zjebał metina".

Mapki są fajne, spodziewałem się jednak trochę bardziej zaawansowanych map, typu dróżka 5mm niżej niż reszta itp, a tu takie proste rozwiązania.

Czekamy  :rolleyes: 

Funkcjonalność ponad wszystko.

0LsM05U.png

Opublikowano

Od razu rzuca się w oczy nieprofesjonalizm, te ikonki w lewym górnym rogu na filmie, nie zagram.

Podoba mi się lądowisko gryfów, a na trupiej ziemi macie świetny klimacik. Keep going.

Zgodzę się z tobą, on ma talent do robienia wyśmienitych klimatów.

Mapka bardzo klimatyczna, powodzenia ;]

Opublikowano

To się nazywa oryginalność a nie jak inne serwery zawiną coś z mpc epvp i mają podjarke bo cykną w zapowiedzi czy gdzieś że masa nowości aż się śmiać chce. Czekam na serwer bo będzie roz***w. Jaram się w opór. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...