Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM/SS] 4 Nowe mapy z serwera Atreya.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MHrRJ9K.png

Przedstawiam 4 autorskie mapy z serwera MPCforum.

Mapy wykonane są przeze mnie, według moich własnych pomysłów także spotkać będziecie mogli jedynie u Nas :)

7hQJBaP.pngfSSNjsm.png

5InIF1L.pngXLprrMt.png

Trupia Ziemia - Expowisko dla graczy którzy osiągnęli przynajmniej 160 poziom postaci.
Inkwizyt Demonów - Dungeon typu Search & Destroy*

Lądowisko Gryfów - Dungeon typu Search & Destroy*
Kanał Isren - Długiarrow-10x10.png dungeon, coś na zasadzie Piekielnych Katakumb.

Search & Destroy - rodzaj dungeonu na Naszym serwerze, który polega wyłącznie na walce z bossem.

Zapraszam do oceny :)

0VPaRnd.png

Opublikowano

Świetne! Pięknie się prezentują przedstawione powyżej mapy.

Jeden z serwerów, który ma coś do gadania na polskiej scenie Metin2. Z pewnością zagram, polecam.

Opublikowano

Oceniałem film? Ingame tekstury mają chujową jakość.

Ciekawe jak to oceniasz z perspektywy nachylonej o tyle stopni. ^^

0VPaRnd.png

Opublikowano

Mapy fajne. Myśleliście może o zrobieniu nowych m1 i m2?

PS: na serwerze na 100% zawitam bo chyba nic ciekawszego się nie szykuje

Opublikowano

Mapy fajne. Myśleliście może o zrobieniu nowych m1 i m2?

PS: na serwerze na 100% zawitam bo chyba nic ciekawszego się nie szykuje

Przecież mamy nowe m1 i m2 :P

10154309_1424272947828208_78069338465938

10537384_1473848279537341_66881251099762

0VPaRnd.png

Opublikowano

Od razu rzuca się w oczy nieprofesjonalizm, te ikonki w lewym górnym rogu na filmie, nie zagram.

Podoba mi się lądowisko gryfów, a na trupiej ziemi macie świetny klimacik. Keep going.

sygnatura2.png

Opublikowano

Dobre mapki, w szczególności ta druga.M2 wygląda dużo lepiej niż M1 (przesadzone)

@BTW

Co to jest inkwizyt, lol?

Opublikowano

Od razu rzuca się w oczy nieprofesjonalizm, te ikonki w lewym górnym rogu na filmie, nie zagram.

Podoba mi się lądowisko gryfów, a na trupiej ziemi macie świetny klimacik. Keep going.

W swoim projekcie miałeś grafikę z dodaniem statusu w teleportach więc jesteśmy 1:1. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

drugi Nestium się szykuje :)

ciekawe czy padnia tak samo na starcie czy pociągnie choćby tydzień :D

Co do map to powiem krotko. Nadal kradniecie modele, a estetyka map nie zachwyca.

nie polecam.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Co do map to powiem krotko. Nadal kradniecie modele, a estetyka map nie zachwyca.

nie polecam.

Tak sobie tłumacz. ^^

0LsM05U.png

Opublikowano

nie polecam.

Ostatnio w ogóle się nie udzielam na forum, ale widząc taki post, to mnie łeb zaczyna ostro napieprzać.

Ubóstwiam proroków, chłopie..

ps. Wszystkiego najlepszego zakochańce  <3

ps2. Polecam wszystko, co przez tych panów jest tworzone, peace. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wiem właśnie, sorry że musiałeś oglądać te 2 ikony, Naid odda Ci się w rekompensacie za to 2 razy w naturze.

Dobre mapki, w szczególności ta druga.M2 wygląda dużo lepiej niż M1 (przesadzone)

@BTW

Co to jest inkwizyt, lol?

W Dary Anioła : Miasto Kości obczaiłem podobny klimat o tej nazwie, a że nie jestem mocny w wymyślaniu nazw to wiesz :D

nie polecam.

Co do pociągnięcia to ten temat już zostawię samemu Tobie, a co do map to tak kradniemy modele, głównie z klienta metin2 jak każdy kto tworzy prywatny serwer metin2 ;D Bieda umysłowa pełną gębą widzę :)

0VPaRnd.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngMizune

nie wszystko jest wzięte z client'uf metin2 chłopcze. 1/2 to modele KRADZIONE z innych gier :)

Poza tym nie wchodzę w dyskusje z Wami bo nie warto.. Wy wiecie swoje ja swoje i niech tak zostanie na wieki wieków..

Według moich przepowiedni ten serwer będzie wielkim niewypałem, a warto pamiętać że 3/4 moich przepowiedni się sprawdza :D

nie pozdrawiam

rzucam klątwę

życzę szybkiego upadku

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...