Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto - a - boost

xYasuari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dziwne przeczucie, że u nas w Polszy ceny kont z rangami jak i boostu są strasznie z "dupy". Przekładając na rynek zagraniczny, wbije 2 konta, u nas jedno. Miał ktoś styczność z kupnem boostu albo udzielaniem go?.

Konta Global Elite chodzą po 120zł niemal od razu, chętnych nie brakuje, na inne rangi też, tylko skąd u nas taka cena. Jak wiemy za safe boost trzeba więcej dać, bo grają czysto ( o ile to prawda ) i wbijają to 2 razy dłużej. Rage to wiadomo, parę godzin i mamy upragnioną rangę.

Jeżeli ogółem ktoś wie jak z cenami to wygląda, to +/- za ile kupie konto z MGE :)

Opublikowano

@Tremo 50zł? Ja mam problem sprzedać konto z DMG za mniej :D

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Legenda
Opublikowano

Sam jestem czlonkiem firmy, ktora boostuje. Problemu z wbiciem rangi nie ma, a klientow mamy sporo. Zarobrk jest przyzwoity. Okolo 400zl na miesiac dostajemy bezposrednio na konto bankowe. Boost w polsce nie jest drogi a te global elity sa banowane czesto po ich zakupie.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Może widziałem dziwne cenniki, co do banowania, wiadomo jak jest, nie grałem na haxach, ale jak kupisz to już Twój problem.

Wbiłem u siebie mge i myślałem o sellu, ale czy za 50zł pójdzie to nie wiadomo z tego co widzę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...