Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban?

SmoKu™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko.

Kupilem wczoraj u nas na gieldzie konto steam niby 0 banow, czyste, z csem go.

Dzisiaj chce zagrac - TWOJE KONTO POSIADA BLOKADE VAC.

Najpierw zastanawiam sie gdzie dalem maczete, ale potem pomyslalem ze ziomek chyba nie jest tak glupi zeby sprzedac mi zbanowane konto.

Rozgladam sie uwaznie i widze czerwona ramke.

Bardzo szkodliwy, tratatata, overwatch chyba ( nie wiem nie znam sie ).

I tu pytanie.

Jak patrzylen na paru stronach l, moje konto nie jest zbanowane vac.

A mimo to, przy probie znalezenia meczu wyskakuje mi w/w komunikat o blokadzie VAC.

Jest szansa sie od tego odwolac? No i czemu jest ban overwatchowy a wyskakuje z vac.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Erm, wlasnie pcta offnalem, jutro wrzuce ale to latwo sobie wyobrazic:

Jak szukam mecza, ustawiam np. Deathmatch wyskakuje mi "TWOJE KONTO POSIADA BLOKADĘ VAC".

Jak wchosze w glowne menu gry, widnieje czerwona ramka z napisem bodajze "GLOBALNY BAN, NADZOR - BARDZO SZKODLIWY".

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Czyli Overwatch. :) Cóż, bana nie cofniesz, support zleje sprawę albo napisze że dostaniesz bana słusznie. Jeszcze rok temu były bany tylko na 365 dni max z OW, ale teraz zamieniły się na permy. 

Porada - cheatować mniej obv i kupić nowe konto z CSem. ;)

@Edit 

wybacz, nie doczytałem. najwidoczniej typ, który sprzedał ci konto cheatował fest i spodziewal się Overwatcha, także brzydko mówiąc zostałeś zrobiony w c***a - tak jak to w Polsce bywa.

.

Opublikowano

No to ladnie, gosc mnie ojebal.

//Nie cheatuję bo w cs go chcialem dopiero zaczac gre, i nawet jej nie odpalilem.

Za co on mogl dostac tego perma?

Nie ma szans na odwolanie?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

wybacz, nie doczytałem. najwidoczniej typ, który sprzedał ci konto cheatował fest i spodziewal się Overwatcha, także brzydko mówiąc zostałeś zrobiony w c***a - tak jak to w Polsce bywa.

.

Opublikowano

Dostałeś Overwatcha za cheaty nie ma się tu od czego odwoływać.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Dostałeś Overwatcha za cheaty nie ma się tu od czego odwoływać.

Nie ja dostalem, ferst, tylko ziombel ktory konto mi sprzedal.

No nic, to moze ziomeczek mi odda te psc, i trzeba szukac nowego klucza/konta.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Nie ja dostalem, ferst, tylko ziombel ktory konto mi sprzedal.

No nic, to moze ziomeczek mi odda te psc, i trzeba szukac nowego klucza/konta.

No tak.

Chyba dlatego je sprzedał nie sądzisz?

Zgłoś go sprzedaje konta z overwatchem.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...