Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ankieta

lorasasd

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. tematyki

• Olimp(bogowie, mityczne stwory tytani)
      2
    • Kosmos(majac statek ulepszamy go, walka z piratami etc)
      1
    • starozytnosc(cos jak gladiatus)
      3
    • wojny wspolczesne (1-2 WS)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://wielkatrojka.esy.es/

bede pomalu dodawał jakies zmiany jest to duzo pracy wiec prosze bez zadnych tekstow ze to czysty silnik

(mam niestety skrecone kolano wiec bede miec duzo czasu w planach jest zmiana bohaterow na bogow) takich jak athena,afrodyta zeus hades posejdon

oraz wiele innych rzeczy ale to duzo pracy wiec potrzebuje czasu :)

narazie na darmowym hostingu przeniose calosc gdy uznam ze silnik spelnia moja wizje :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

http://wielkatrojka.esy.es/

bede pomalu dodawał jakies zmiany jest to duzo pracy wiec prosze bez zadnych tekstow ze to czysty silnik

(mam niestety skrecone kolano wiec bede miec duzo czasu w planach jesy zmiana bohaterow na bogow) takich jak athena,afrodyta zeus hades posejdon

oraz wiele innych rzeczy ale to duzo pracy wiec potrzebuje czasu :)

narazie na darmowym hostingu przeniose calosc gdy uznam ze silnik spelnia moja wizje :)

Czyli poprostu chcesz zmienić grafikę?...

Opublikowano

a czy zmiana grafiki cos zmieni ? nie ,grafika sie bawie gdy niechce mi sie juz pisac skryptow:) narazie bawie sie grafika z nudow od czegos trzeba zaczac, a bede pisac skrypty typu- dzienny bonus, moze cos w stylu loteri, etc duzo mozna fajnych rzeczy poddodawac ale chwile trzeba sie z tym pobawic ale mam sporo czasu pare tyg w domu wiec licze na fajne efekty :) a darmowy hostig narazie wystarczy bo jest on tylko poto by przetestowac rzeczy wszystko przeniose na lepszy hosting gdy gra bedzie miala juz rece i nogi i usune bugi

chce tez troszke przeobic system walki,dmg, i tym podobne

chcialbym tez stworzyc wyprawe do podziemi cos jak dungeon i wprowadzic jakies fajne rozwiazania aby bylo to cos nowego i ciekawego wkoncu zwyklych prywatynych serwerow jest multum

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...