Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt pomagającego w strefach pvp.

spajki123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznijmy od tego , że nie ma skryptów NIEWYKRYWALNYCH. Aktualnie posiadam skrypt na zwiększonego hitboxa (bijesz z 5 kratek , normalnie jest z 4 ) . Jak co pisac /pw lub GG : 44738126

Opublikowano

@Turas79PL gówno prawda,pewnie dasz mu super el0 flare niewykrywalnom bez guji,która jest wykrywalna w winrarze i po wielkości pliku ;d @topic Pisz pw ! Mniejszy knock,większy kogoś,lepsze strefy,szybszy sprint,zabieranie po 2-3 użycia,zabieranie 1-1,5 hp co randomowy hit ;)

Opublikowano

łapaj: https://www.youtube.com/watch?v=4cHlvo1AK10

ps. nie popularyzuje mojej sprzedazy, jesli chcesz za free to pisz pw, jakos sie dogadamy ;-)

Zacznijmy od tego , że nie ma skryptów NIEWYKRYWALNYCH. Aktualnie posiadam skrypt na zwiększonego hitboxa (bijesz z 5 kratek , normalnie jest z 4 ) . Jak co pisac /pw lub GG : 44738126

Twoj gowniany hitbox wykrywa sie w 10 sekund, ale dobra....

mam niewykrywalny.

Opublikowano

@Turas79PL gówno prawda,pewnie dasz mu super el0 flare niewykrywalnom bez guji,która jest wykrywalna w winrarze i po wielkości pliku ;d @topic Pisz pw ! Mniejszy knock,większy kogoś,lepsze strefy,szybszy sprint,zabieranie po 2-3 użycia,zabieranie 1-1,5 hp co randomowy hit  ;)

Żadnej flary , zwykły skrypt ze zwiększonym hitboxem . PS masz skrypt na lepsze strefy? Takiego skryptu nie ma co najwyżej zwiększony hitbox . W MC każdy na hita zabiera po 3 użycia , co najwyżej szybciej one by schodziły . Skrypt na sprint poco , pobierasz cheatengine i zwiększasz prędkość , szkoda tylko , że nie postaci tylko całą gre .

Opublikowano

łapaj: https://www.youtube.com/watch?v=4cHlvo1AK10

ps. nie popularyzuje mojej sprzedazy, jesli chcesz za free to pisz pw, jakos sie dogadamy ;-)

Twoj gowniany hitbox wykrywa sie w 10 sekund, ale dobra....

mam niewykrywalny.

"Nie wykrywalny" hahah nie bądź śmieszny , co z tego , że nie wykryją tego w .minecraft , jak widać to w grze.

Opublikowano

"Nie wykrywalny" hahah nie bądź śmieszny , co z tego , że nie wykryją tego w .minecraft , jak widać to w grze.

W grze nic nie widać, jest to napisane na styk z normalnością. Przy sprawdzaniu jedna opcja w video odpowiada za off/on.

Opublikowano

Turas polecam F3+b :).Co do użyć to zabiera po 2-3 więcej zależy jaki rodzaj broni itd ;) szybszy sprint dla lepszych stref,na cheat engine przyspiesza ci całą gre a w tym tylko sam sprint ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...