Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona][Sprzedam] 3 konta Steam z CS:GO | Odblokowany rynek | Odblokowane Wymiany |

Sℓαѕнєя_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: 3 Konta Steam z CS:GO
Metoda kontaktu: PW na Forum, GG 44574189
Opis rzeczy: Na kontach znajdują się rangi | SILVER |
Oczekiwana/oferowana cena: 20 zł PSC lub PayPalza 1 konto
Zdjęcia/inne informacje: Jeżeli potrzeba, mogę podać SS'y

Opublikowano

@Invence. 

O kolega chłopa, który opierdala na konta?

@Sajjuk @Antix @Dektored @Lord Makin @KlauS.

Dzięki @1373230489-U611928.pngSℓαѕнєя_ za sprzedanie ukradzionego konta, te 20zł moje dużo ci dały c'nie? O to dowody jakim jebanym gównem jest autor, żeby na 20zł okradać ludzi. xD

Screen konta, które było moje:

Żeby nie było, że to nie jest konto, które ty mi dałeś, czy coś, to proszę, rozmowa z mpc + gg.

Pozdrawiam. :)
Aaa, nie płaczę o te 20zł, dla mnie to nic, ale widzę, że stąpają po ziemi tak biedni ludzie, jak autor tego tematu, że na 20zł odupcają :/
Pozdrawiam cię gównixie, zero szacunku dla ścierw takich jak ty. :D
Opublikowano

Konta są od moich znajomych, którzy nie grają już w CS, ponieważ zrezygnowali z powodu haxów na silverkach. Więc konta dostałem od nich i wszystkie które sprzedałem były moje lub od kumpli :> Więc proszę mnie nie oskarżać o kradzieże dobry człowieku :)

Opublikowano

To jest oszustwo, dowodziki masz u góry, konto straciłem, bo właściciel odzyskał przez support. Zresztą ma się on skontaktować z globalami/admem w swoim czasie. :)

Zresztą k***a, co ty mi typie gadasz, żebym cię nie oskarzał o kradzież, skoro już to udowodniłem? Jesteś ślepy, czy co?

Opublikowano

To jest oszustwo, dowodziki masz u góry, konto straciłem, bo właściciel odzyskał przez support. Zresztą ma się on skontaktować z globalami/admem w swoim czasie. :)

Zresztą k***a, co ty mi typie gadasz, żebym cię nie oskarzał o kradzież, skoro już to udowodniłem? Jesteś ślepy, czy co?

Bez wulgaryzmów kolego :> Jak mówiłem 2 konta z CS:GO były moje a resztę dostałem od znajomych, nie mam zamiaru się powtarzać. Nie potrzeba mi było tylu kont więc sprzedałem :> 

Opublikowano

Bez wulgaryzmów kolego :> Jak mówiłem 2 konta z CS:GO były moje a resztę dostałem od znajomych, nie mam zamiaru się powtarzać. Nie potrzeba mi było tylu kont więc sprzedałem :> 

Co mnie to, że były to konta twoich kolegów? To ty je sprzedawałeś, nie twoi koledzy, więc powinieneś sprawdzić skąd one są, a nie teraz będziesz mi taki kit k***a wciskał, co ty myślisz, że ja tępy jestem i ci w to uwierzę? :p

Opublikowano

Co mnie to, że były to konta twoich kolegów? To ty je sprzedawałeś, nie twoi koledzy, więc powinieneś sprawdzić skąd one są, a nie teraz będziesz mi taki kit k***a wciskał, co ty myślisz, że ja tępy jestem i ci w to uwierzę? :P

Nikt ci nie każe wierzyć mi :> I mówiłem już raz bez wulgaryzmów kolego. I jak miałem sprawdzić skąd one są? 2 konta były zakupione na allegro bo kumpel kupował dla siebie i znajomego już dawno temu, gdy zobaczyli jak teraz silverki grają na odpałaach to już grać nie chcieli, a mi nie potrzeba tyle kont więc sprzedaje.

Opublikowano

Nikt ci nie każe wierzyć mi :> I mówiłem już raz bez wulgaryzmów kolego. I jak miałem sprawdzić skąd one są? 2 konta były zakupione na allegro bo kumpel kupował dla siebie i znajomego już dawno temu, gdy zobaczyli jak teraz silverki grają na odpałaach to już grać nie chcieli, a mi nie potrzeba tyle kont więc sprzedaje.

Nie wierzę i nie zamierzam. Jesteś po prostu słabym oszustem, tyle w temacie. Nie wiem, spytać się swoich koleżków, czy coś, zresztą c**j kij mnie to, jak się ma rzeczy z niepewnego źródła, to się chociażby pisze w temacie, że nie wiesz skąd one są, prawda? Zresztą to są tylko wymówki, a nawet jeśli tak było, to mam wyjebane leje na to, okradłeś mnie i tyle. Taka jest prawda. Konto miałem calutkie 5 dni? Coś koło tego. Worth.

Proszę, wersja bez wulgaryzmów.

Opublikowano

Nie wierzę i nie zamierzam. Jesteś po prostu słabym oszustem, tyle w temacie. Nie wiem, spytać się swoich koleżków, czy coś, zresztą c**j kij mnie to, jak się ma rzeczy z niepewnego źródła, to się chociażby pisze w temacie, że nie wiesz skąd one są, prawda? Zresztą to są tylko wymówki, a nawet jeśli tak było, to mam wyjebane leje na to, okradłeś mnie i tyle. Taka jest prawda. Konto miałem calutkie 5 dni? Coś koło tego. Worth.

Proszę, wersja bez wulgaryzmów.

Dziękuje za wersję bez wulgaryzmów :> Konto zostało sprzedane legalnie, dostałem je od kumpli , a kumple to raczej jest pewne źródło. Prawdopodobnie mogło być tak, że jak kumpel kupił przez allegro to mógł kupić od jakiegoś złodzieja kont, bo była to totalna masówka. Coś około 100 kont do CS:GO razem z mailami. Sam teraz nie wiem ;/ Jedyne co mi zostaje to przeprosić, że tak wyszło i oddać pieniądze. Gdybym wiedział, że kradzione to wgl bym ich nawet nie brał :/ Przykro mi i jedynie mogę oddać Ci pieniądze i jeszcze raz przeprosić. 

Btw. swoje 2 konta sprzedałem i nikt nie ma zażaleń, 4 konta od kumpli sprzedałem i też były raczej legit bo nikt się nie skarżył. Tutaj musiało być konto kradzione z allegro kupione... 

Opublikowano

Dziękuje za wersję bez wulgaryzmów :> Konto zostało sprzedane legalnie, dostałem je od kumpli , a kumple to raczej jest pewne źródło. Prawdopodobnie mogło być tak, że jak kumpel kupił przez allegro to mógł kupić od jakiegoś złodzieja kont, bo była to totalna masówka. Coś około 100 kont do CS:GO razem z mailami. Sam teraz nie wiem ;/ Jedyne co mi zostaje to przeprosić, że tak wyszło i oddać pieniądze. Gdybym wiedział, że kradzione to wgl bym ich nawet nie brał :/ Przykro mi i jedynie mogę oddać Ci pieniądze i jeszcze raz przeprosić. 

Btw. swoje 2 konta sprzedałem i nikt nie ma zażaleń, 4 konta od kumpli sprzedałem i też były raczej legit bo nikt się nie skarżył. Tutaj musiało być konto kradzione z allegro kupione... 

Proszę, ale lekko mnie wnerwiła ta sytuacja, bo chciałem mmy pograć, a tu taka "fajna" niespodzianka. Raczej pewne, ale nie zawsze. Sam, kiedy chociażby mam konta od kumpli to zawsze o tym informuję potencjalnego kupca. Spoko może być, ale w sumie hajs to sprawa podrzędna bo 20zł to miliony nie są, ale następnym razem, kiedy nawet masz od kumpli konta, to warto o tym napisać. Wtedy na pewno nie byłoby takiej akcji. Spoko mi to odpowiada, sorry też od siebie, za lekki najazd, ale lekko wkurwiony wnerwiony latam.

W sumie nawet nie taki lekki, tylko dość mocny. :p

Opublikowano

Proszę, ale lekko mnie wnerwiła ta sytuacja, bo chciałem mmy pograć, a tu taka "fajna" niespodzianka. Raczej pewne, ale nie zawsze. Sam, kiedy chociażby mam konta od kumpli to zawsze o tym informuję potencjalnego kupca. Spoko może być, ale w sumie hajs to sprawa podrzędna bo 20zł to miliony nie są, ale następnym razem, kiedy nawet masz od kumpli konta, to warto o tym napisać. Wtedy na pewno nie byłoby takiej akcji. Spoko mi to odpowiada, sorry też od siebie, za lekki najazd, ale lekko wkurwiony wnerwiony latam.

W sumie nawet nie taki lekki, tylko dość mocny. :P

Jeszcze raz przepraszam. Następnym razem już nie biorę nic od kumpli bo jednak to jest niepewne źródło. Napisz na GG to oddam Ci te 20 zł. Żadnych kont już nie mam i mieć pewnie nie będę bo zostało mi tylko 4 kumpli którzy nadal grają i pewnie nie zaprzestaną. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...