Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa ranga ?

4067061

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wielcy gracze CS:GO mam problem a mianowicie chodzi o to ze mam Silver 1 i wygrałem już 39 meczy i dalej to samo mam :( .

Może mi ktoś wytłumaczyć dokładnie jak to działa bo na pewno każdy ma ten problem z rangami w CS

Poniżej na zdjęciu to jest mój nick ------> ☠Mult!K!LL☠

post-1074691-0-47530600-1423686841_thumb.png

Opublikowano

Musisz być w topce i zabijać więcej, niż umierać. Inaczej będzie wolniej Cię awansować.

Opublikowano

Wygrywasz pod rząd ?

Musisz otwierać tabelę, max mvp + wygrać jak najlepszym wynikiem to są 3 kluczowe cechy.

3-4 winy pod rząd i awans.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Musisz być w topce i zabijać więcej, niż umierać. Inaczej będzie wolniej Cię awansować.

I tu jest problem wlasnie skonczylem grac juz 6 mecz pod rzad wygrywajac i lipa....

W kazdym z nich bylem w topce

Opublikowano

To zalezy jak wygrywasz oczywiscie ze licza sie twoje staty ale tez wynik meczu polega to na punkrach ktorych nie mozemy zobaczyć np nastepna ranga jest od 1500 a ty nasz 1400 za kazda wygrana runde dostajesz punkty od przeciwników a za przegrana tracisz jak masz dobre staty i duzo MVP dostajesz ich wiecej zeby szybko awansowac musial bys wygrać ok 3 pod rząd i to z dobrym wynikiem

Opublikowano

I tu jest problem wlasnie skonczylem grac juz 6 mecz pod rzad wygrywajac i lipa....

W kazdym z nich bylem w topce

A co z tego ja już w LE siedzę od 12 wygranych i dupa. Musisz grać z wyższymi rangami, niech dają Ci pakę podłożyć/rozbroić, staraj się zdobywać jak najwięcej mvp, również współczynnik K/D musi być na wysokim poziomie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...