Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MEDIUM/EASY] SF by ZeuSXP

ZeuSXP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy prywatny serwer Shakes & Fidget

BY ZeuSXP

SERWER:LINK

startpng_wxwqnnr.png

Dodatkowe uwagi:

*Serwer nie na kilka dni Ale na wiele lat.

*Pliki nie są "gotowcami"

*Hosting jest ok. (będzie lepszy)

jeśli są lagi to znaczy że ktoś używa botów.

*Cały czas pracujemy nad plikami.

*Błędy/ bugi proszę zgłaszać do mnie.

*Serwer jest w fazie BETA

Opublikowano

1-2 tygodnie.

W ten weekend Event Złota.

Zapraszam!

Powiesz mi jaka jest szansa na grzyba z karczmy? Oraz czemu jest tylko 1 grzyb z wyprawy a nie więcej? jest to MEDIUM / EASY a nie HARD. 

Opublikowano

Powiesz mi jaka jest szansa na grzyba z karczmy? Oraz czemu jest tylko 1 grzyb z wyprawy a nie więcej? jest to MEDIUM / EASY a nie HARD.

1) Szansa wynosi : 65%

2) Jeżeli drop grzybków wynosi więcej niż jeden to serwer był by VERY EASY.

3) Serwer jest MEDIUM ale występują elementy Easy np: WC od 10  lvl.

Opublikowano

Siemka. Drugi dzień gram ( po pierwszym dniu 18 lvl miałem z piwami) i jak na razie server wydaje się spoko tylko brakuje ludzi.
Jakby ktoś chciał dołączyć do gildii to zapraszam do mojej: JusticeLeague.
Do twórcy servera: kiedy można się spodziewać aktualizacji, kiedy będzie koniec bety oraz czy po skończeniu bety będzie reset wszystkiego?- czy ktoś z powiedzmy TOP 5 rankingu może liczyć na jakieś bonusy? Czekam na odpowiedź.
Powodzenia wszystkim w grze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsza część aktualizacji ruszyła (nowy wygląd) . Druga to ItemShop i udoskonalanie plików. A i wszystkie konta graczy zostaną zachowane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wkrótce zostanie dodany Portal Gildyjny. Potwory są identyczne jak z SFGame. I są w odpowiedniej kolejności.  647900screen4.jpgScreeny:

374547screen3.jpg154089screen1.jpg

Opublikowano

zmiany zapowiadają się fajnie ale na serwerze reklamy ładują się wcześniej niż cokolwiek innego :P

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...