Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ten support naprawde jest jakis głupi

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10527854_651074148337612_447908470055280

a wczesniej pisal

"Ponieważ nagrywanie gier nie daje żadnej nieuczciwej przewagi to jest one dozwolone. Tym niemniej jeżeli napotkasz jakiekolwiek problemy techniczne, najlepszym rozwiązaniem będzie usunięcie wszelkich zainstalowanych modyfikacji, ponieważ mogą one często być przyczyną tych problemów."

kappa

Hello there.

Opublikowano

Nic dziwnego w tym nie widzę? Oni mają wiele na głowie, może pomyślał o czymś innym i napisał albo miał dość takiego pisania?

Bo milion osób pyta go sie o MK jogo? :) Nie wiem ,ale nie opłaca się afery o to robić.

@Eryk zdarzają się wyjątki ;/ 

Kappa.

Opublikowano

Nic dziwnego w tym nie widzę? Oni mają wiele na głowie, może pomyślał o czymś innym i napisał albo miał dość takiego pisania?

Bo milion osób pyta go sie o MK jogo? :) Nie wiem ,ale nie opłaca się afery o to robić.

Co on może mieć na głowie ważniejszego niż jego obowiązki? Ma Ci udzielić odpowiedzi na Twoje pytanie a nie myśleć o niebieskich migdałach.

Ja już z jednym z nich piszę 2 tygodnie i mam wrażenie, że rozmawiam z idiotą. Najgorszy support dla graczy ze wszystkich do których okazję miałem pisać.

Opublikowano

Zawsze jak napiszę żeby nie pisali z automatu to nie piszą. Jak nie wspomnę o tym to piszą długą wiadomość, gdzie każdy ją otrzymuje. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...