Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić z tymi item'ami? need help :)

VinGris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, witam. 

Gram w Terę od niecałego tygodnia, czyli jestem typowym newbie i przychodzę z kilkoma pytaniami.

Jest wbity ten 27lv, więc do tego czasu zdążyła się nazbierać masa itemków, z którą nie wiem co zrobić, bo nie wiem do czego służy. :C

Sterta wygląda mniej więcej tak: http://zapodaj.net/a1307036c3e5e.png.html

Pewnie bardziej doświadczony gracz będzie potrafił mi wytłumaczyć ich zastosowanie.

Pytanie drugie: Ogarnęłam już w jaki sposób się enchantuje, ale skąd mogę wziąć feedstocki? Dotychczasowe dostałam z misji.

Pytanie trzecie: Co powoduje niebieski połysk broni?

Opublikowano

Wszystkie te itemy co posiadasz są z gatheringu *zbierania* są one używane tylko do craftu więc narazie są ci niepotrzebne mozna sprzedać u trade Brokera

signature@502084303-mmxxl123@eu@0@1@1101
Opublikowano

Feedstocki otrzymujesz z niszczenia ekwipunku , którego nie używasz - na dole w ekwipunku po środku masz taki przycisk - klikasz na niego i wybierasz broń czy co tam masz do zniszczenie - to kosztuje jakieś tam grosze .

Niebieski połysk - AVATAR WEAPON tworzona z tych rzeczy już nie pamiętam jak się nazywają bo mam 65 ;/ chyba relic to stworzona broń może być ulepszana i +9 ma taki bajerancki połysk pokazujący że jesteś bogaty >.< co jest nie prawdą oczywiście bo kozazkie itemsy to masterworki +12 z czerwonym połyskiem <3 no to tyle xD

Opublikowano

A co do takich itemków jak Gods Tear czy reszta tego stuffu ze zbierania? Sprzedawać to u Trade Brokera czy zostawić na późniejszy lv?

I czy wszystkie mounty dostępne w shopie, jak i te kupione od graczy są na zawsze jak koń czy mają określony czas użytkowania i znikają?

Opublikowano

Cały stuff z gatheringu sprzedawaj bo jak już ogarniesz większą ilość tego to może Cię ciągnąć do tworzenia itemów ale jest to opłacalne dopiero na maks lvl (65) zdobędziesz kasę potrzebną na 65 lvl by ogarnąć eq a do tego czasu masz eq z instancji itd jedynie co to możesz sobie go ulepszyć żebyś był bardziej sustainowy ( avatar weapon +9 to podstawa ) i jakieś crystale zależne od klasy u crystal merchanta w eq . To tyle ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...