Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - postać do pve

kreaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się dobrze ostatnio gra kantorem w pve :)

Chociaż, niby gunner aka strzelec jest dobra w pve, ponieważ wali z daleka + ma spory atak i kryt + nie pada tak szybko, jak łowca + jest chyba najłatwiejszą do ogarnięcia postacią, przede wszystkim pod pve.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem sens takich tematów :D Ktoś ma za Ciebie wybrać postać? Chyba powinieneś chociaż określić, czego oczekujesz od postaci. Musisz sobie odpowiedzieć na pytania:

Czy chcesz bić na dystans czy z bliska? Postać magiczna czy fizyczna?

Healer, tank czy dps? A może support?

Opublikowano

Mi się dobrze ostatnio gra kantorem w pve :)

Chociaż, niby gunner aka strzelec jest dobra w pve, ponieważ wali z daleka + ma spory atak i kryt + nie pada tak szybko, jak łowca + jest chyba najłatwiejszą do ogarnięcia postacią, przede wszystkim pod pve.

Łowca na początku słaby jest,rozkręca się około 30 lv

Opublikowano

Łowca na początku słaby jest,rozkręca się około 30 lv

Możliwe. Wbiłam łowcą 40+lv jakoś i nie grało mi się tą postacią dobrze. Z kolei znam kilka osób grających tą postacią i wiele się nasłuchałam o niej :) Od każdego z nich padało zdanie "łowca jest papierową postacią". Więc sądzę, że jeśli chodzi o pve dla newbie to poleciłabym jednak inną postać, a łowcę dopiero gdy ogarnie się system gry chociaż trochę.

@twiins może te tematy są bez sensu, ale czasem warto znać zdanie innych graczy co do postaci :) Mi to wiele pomaga, gdy dowiem się czegoś o postaci zanim zacznę nią grać.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hmm co do łowcy to ja bym tutaj polemizował, jeśli chodzi o porównanie  Łowca vs Strzelec, z tego względu że seta noszą takiego samego, ale w expieniu moim zdaniem lepiej radzi sobie łowca dzięki jego pułapkom + hide. Mi pułapki nie raz uratowały tyłek, bo wystarczy że złapie agro na więcej niż 1 mobie  ( gdy jeszcze jesteśmy na niskim lvl'u rzecz jasna i mamy lipne eq ), hp prawie brak, stawiam pułapke i moge spokojnie wykorzystać ten czas albo na ucieczke albo na podregenerowanie hp.. Nie wiem jaki dmg ma strzelec na niskim lvl'u, bo może tym przewyższa łowce, ale później zdecydowanie MOIM zdaniem Łowca radzi sobie znacznie lepiej od strzelca. Sam nie mam jeszcze super kozackiego eq na 65 lvl'u, ale nie raz gdy ide ze strzelcami na inste to przebijam sie przez nich. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...