Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery nie działają

CzłowiekBezIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc Gdy próbuje wejść na jakiś serwer większy np. ze slotami 1000+ Wyskakuje mi błąd:

Failed to login: Invalid session (try restarting your game) = spróbowałem jak kazali ale nie działa.

1. Gram na swym własnym oryginalnym nicku który sam wymyśliłem "Wax" czytałem że podobno może to być przyczyna tego że jest to konto premium i ma coś w rodzaju zabezpieczeń więc też chce zmienić nick, i tu mieści się pytanie jakie? liczę na pomoc

Opublikowano

Ten błąd się pojawia jak zazwyczaj chcesz wejść na serwery Premium, a nie masz konta Premium. Ewentualnie spróbuj zmienić wersję Minecrafta.

Opublikowano

Powód tego "Failed to login: Invalid session (try restarting your game)"  to taki że wchodzisz na serwer premium a twój nick nie jest premium (oznacza to że nie masz premium tylko non-premium), lub twój nick "Wex" jest już zajęty przez kogoś kto kupił premium na ten nick i dlatego też pisze to ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...