Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOTW #27

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Praca nr 1 jest ładna na pocztówkę, ale brakuje mi napisów z lewej strony na rozmazanym fragmencie :P

Ogólnie 4, 5 i 6 są ładne. 6 - zbyt pusto, kolorystyka bardzo przyjemna, świetne serce; 5 - kolorystyka ok, ale co ma kobieta z chmurami/mgłą do walentynek? Kolory to nie wszystko. Głos na pracę nr 4, bo jest "inna".

Opublikowano

Głosuję na nr 6. Podobają mi się w ten sposób dobrane odcienie różu.

Dodatkowo podzielam zdanie @554461402688252517908.png Miyoshi, w pracy nr 5 nie widzę jakiegokolwiek nawiązania do walentynek.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

5 praca w ogóle nie jest związana z walentynkami... gdzie druga połówka, coś związane z miłością? Zaakceptowana bo co? bo kolor czerwony? -.-

Głos na prace 1, super światło, 2 osoby, może to rozmycie zbyt duże ale praca całkiem ok.

3t6EGVz.png

Opublikowano

Zdecydowanie praca nr1, najciekawsza i najbliższa tematowi.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Głosuję na nr 6. Podobają mi się w ten sposób dobrane odcienie różu.

Dodatkowo podzielam zdanie @Miyoshi, w pracy nr 5 nie widzę jakiegokolwiek nawiązania do walentynek.

Mam takie samo zdanie.
Opublikowano

Trójeczka, bardzo podoba mnie się nawiązanie walentynek z Kupidynem, a sama praca jest niczego sobie. Nie wiem jednak co jest za nim, ale domyślam się, że groty strzał/strzały Amora.

No i te piknie dobrane kolorki.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

­Głosuję ostatecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°) na nr. 5. :-)

Już oddales swoj glos. Ostateczny głos może oddać osoba, która jeszcze nie glosowala.

Wybieramy pomiędzy nr 5 a nr 1.

Opublikowano

Jeśli mam głosować między 1 a 5 to mój głos będzie chyba jasny.

Wybieram pracę numer 1 - bardziej jest poddana tematyce "Walentynkowej" niż ta z numerem 5. 

Również kierowałem się lepszym wykonaniem i przyłożeniem do pracy.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...