Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie postaci i MMR

Gość Bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze - kim se zagrać na początku, grałem Juggernautem i WK, i ile Juggernautem dobrze szło to WK... Podajcie jakiegoś farmera i core itemki na niego.

2. Dużo ludzi sra, że mają małe mmr. Ale to mmr nabija się na normalnych, czy na rankingowych? I gdzie to mmr mogę sprawdzić.

Opublikowano

Na początku każdy poleca Snipera, ja też go od siebie polecam oraz Vengeful Spirit (pod carry), itemki? Raczej te co są polecane tylko czytaj, który to modyfikator ataku.

MMR nabijasz po przez granie rankingowych gier, jest ono niewidoczne dla Ciebie do czasu aż nie rozegrasz 10 meczy rankingowych, dostępne są od 13 lvl.

Opublikowano

Czyli jak polamie trochę na początku to nie zaszkodzi.

Przy okazji, ktoś ogarnięty, pograł by ze mną parę meczy? Bez spiny oczywiście. Jakoś tam gram myślę, ale ostatnio jestem zbędnym kołem u wozu w mojej drużynie :/

Opublikowano

W Docie NIKT nie jest zbędnym kołem u wozu. To nie LoL, gdzie (z własnego doświadczenia) wiem, że jeden dopakowany champion może mocno pociągnąć drużynę do zwycięstwa.

Poomoglem? Daj plusa, Ciebie to nic nie kosztuje, a ja będę wiedział, że do czegoś się nadaję!

Opublikowano

W Docie NIKT nie jest zbędnym kołem u wozu. To nie LoL, gdzie (z własnego doświadczenia) wiem, że jeden dopakowany champion może mocno pociągnąć drużynę do zwycięstwa.

Autor raczej miał na myśli, że mu po prostu gra nie idzie i mógłby dać z siebie coś więcej.

Opublikowano

Radziłbym pograć wszystkimi po kolei i sprawdzić którymi postaciami najlepiej ci się grać a nie sugerowałbym się opiniami innych. Każdy jest inny i różnie podchodzi do kwestii postaci

Opublikowano

Radziłbym pograć wszystkimi po kolei i sprawdzić którymi postaciami najlepiej ci się grać a nie sugerowałbym się opiniami innych. Każdy jest inny i różnie podchodzi do kwestii postaci

No może z początku omijać postacie, które są kontrolerem bo to tak jakby strzelić sobie w stopę.

Na początku też Spirit Breaker może być, dużo klikania skillami nie wymaga więc w sam raz na początek.

­

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...