Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban, czy można jakoś go zdjąć ?

TheZajawka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie otóż czy da rade jakoś zdjąć bana z konta na osu! albo chociaż założenie nowego konta bez bana ? Czytałem na różnych forach że są jakieś programy, gdzie coś tam trzeba zrobić itd. ,ale ja nic z tego nie rozumiem :(. Jeżeli ktoś zna sposób żeby zdjąć bana na osu!, to super by było jak by napisał co musze zrobić.

Opublikowano

Po 6 miesiącach możesz się odwołać, być może dadzą ci jeszcze jedną szansę. Chyba że jesteś Adamqsem, to ta zasada cię nie dotyczy i możesz się odwołać od razu :p

Gdzieś pod spodem na tym forum masz sposób na odblokowanie

image1.png?uid=3801346&m=3

Opublikowano

Po 6 miesiącach możesz się odwołać, być może dadzą ci jeszcze jedną szansę. Chyba że jesteś Adamqsem, to ta zasada cię nie dotyczy i możesz się odwołać od razu :P

Gdzieś pod spodem na tym forum masz sposób na odblokowanie

Ok, dzięki, sprawdzałem ten sposób na odblokowanie, lecz ono jest wyjaśnione dokładnie w taki sam sposób jak na innych forach na których sprawdzałem, przez co nic z tego nie rozumiem, nie wiem o co chodzi z tym VPN itd..

Opublikowano

Kup supportera na rok, albo wyślij peppyemu karton pączków xD

A za co dostałeś bana? Może jest jakieś inne rozwiązanie?

Ahh, jak by to tak działało z tym supporter'em i pączkami to bym tu teraz nie siedział ;D

Szczerze to bana dostałem najprawdopodobniej za SpinHack'a kiedyś go 1 raz użyłem na mapie gdzie było w ciul szybkich spinów, no i tak sie stało :( (wiem głupi byłem ale w sumie, sobie teraz tak myśle że to czitowanie nie miało sensu). Jak pisałem do osu! maila to mi nie napisali za co lecz na pewno za tego spinhack'a, i dostałem wiadomość że moje konto ma "restricted mode" za to że złamałem regulamin.

Zawsze można zdjąć ;)

Skoro można to bardzo bym prosił, o jakieś objaśnienie co musze zrobić itd. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...