Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czapka - Fryzura

UglyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema bujam się ogólnie w czapce (snapback) tylko zawsze mam problem z tym, że jak ją ściągnę to moje włosy wyglądają c*****o. Zazwyczaj stawiaj me po prostu na pastę do góry denerwuje mnie jak moje włosy wyglądają c*****o. Jakie fryzury pod czapkę polecacie ? włosy układają mi się prosto może coś na bok ? 

Opublikowano

Można się było spodziewać, że gangsterzy w tych czapkach szukają porad na takim forum :D

Najlepiej na łyso

Opublikowano

Można się było spodziewać, że gangsterzy w tych czapkach szukają porad na takim forum :D

Najlepiej na łyso

no też tak myślę właśnie, ale tak na krótko trochę nie super łyso

Opublikowano

Myślę, że jak taką zrobisz, to nikt Ci nie powie, że źle góra wygląda, z takimi bokami

634872796144739943.jpg

A jak nie to po prostu zostaw sobie troszkę dłuższe niż po boku na górze i lekko na bok je zaczesuj.

Opublikowano

Dokładnie, albo poczekaj aż żel czy guma już utwierzi kształt włosów i wtedy załóż czapkę, najlepiej gdyby nie była za ciasna.

Opublikowano

Wiesz jak twój temat brzmi, jak się zesrać aby nie śmierdziało, wiadomo że jak nosisz czapkę to fryzura się psuje, więc wybierz co chcesz mieć, fajną czapkę czy fajną fryzurę

Opublikowano

Znam twój problem, grzywka stoi, a cała reszta przylizana :D

Innego wyjścia nie masz ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Przejedź łapą po włosach jak ściągniesz snapbacka i już mi to pomaga i stoją jak stały, essa.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Albo nie zdejmuj czapki, albo bez czapki lataj, nie ważne czego użyjesz i tak się zepsuje fryzura 

Opublikowano

Zdrowie ważniejsze czy wygląd?

Bez spamu. Zrób włosy pół godziny prędzej i jak będziesz wychodził to załóż czapeczkę.

Opublikowano

Na jeża się obetnij, to ci włosy nie będę tak przeszkadzać ,polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...