Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

trawka

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym serialu? Warty oglądania?

Seriale które obejrzałem:

-iCarly

-Drake and Josh

-Victoria znaczy zwycięstwo

-Mr. Yound

-Breaking Bad

-The Walking Dead

które możecie polecić jeszcze warte uwagi?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

90210 to dość fajny serial. Jak lubisz kreskówki to Ninjago: Mistrzowie Spinjitzu. Skazany na śmierć.

Opublikowano

A cos podobnego do BD albo TWD?

Jeśli chodzi Ci o BB :)

To 9 lutego była premiera Better Call Saul, czyli przygód prawnika Saul'a z BB, mają pojawić się aktorzy z BB, być może nawet zagości Walter ale jeszcze nic nie wiadomo. Oczywiście to nie jest Breaking Bad, tylko jakaś namiastka serialu opowiadająca zupełnie coś innego.

Chcesz narkotyków w serialu, to polecam najlepszy serial policja vs. narkotyki czyli The Wire.

Chcesz obejrzeć jak zmienia się człowiek podobnie jak w BB, to polecam Sons of Anarchy.

Kilka dni temu odkryłem serial Banshee, zaliczyłem już 2 pełne sezony po 10 odcinków, a dziś zabieram się aktualnie trwający 3 sezon.

Może coś z komediowych? Brooklyn Nine-Nine albo 2 Broke Girls?

Serialu podobnego do TWD nie ma, co prawda są jakieś seriale o zombie jak np. Z Nation czy The Valley ale one nawet nie dorastają do pięt TWD.

Podobno studio Mance Media przygotowuje się do kręcenia serialowej adaptacji gry Resident Evil o nazwie Arklay.

Tutaj masz listę seriali, które oglądałem lub aktualnie oglądam http://www.myepisodes.com/mysig.php?/e022c56365a349657985707d942ae3947733c/sig1.pngmoże sobie coś wybierzesz.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o BB :)

To 9 lutego była premiera Better Call Saul, czyli przygód prawnika Saul'a z BB, mają pojawić się aktorzy z BB, być może nawet zagości Walter ale jeszcze nic nie wiadomo. Oczywiście to nie jest Breaking Bad, tylko jakaś namiastka serialu opowiadająca zupełnie coś innego.

Chcesz narkotyków w serialu, to polecam najlepszy serial policja vs. narkotyki czyli The Wire.

Chcesz obejrzeć jak zmienia się człowiek podobnie jak w BB, to polecam Sons of Anarchy.

Kilka dni temu odkryłem serial Banshee, zaliczyłem już 2 pełne sezony po 10 odcinków, a dziś zabieram się aktualnie trwający 3 sezon.

Może coś z komediowych? Brooklyn Nine-Nine albo 2 Broke Girls?

Serialu podobnego do TWD nie ma, co prawda są jakieś seriale o zombie jak np. Z Nation czy The Valley ale one nawet nie dorastają do pięt TWD.

Podobno studio Mance Media przygotowuje się do kręcenia serialowej adaptacji gry Resident Evil o nazwie Arklay.

Tutaj masz listę seriali, które oglądałem lub aktualnie oglądam http://www.myepisodes.com/mysig.php?/e022c56365a349657985707d942ae3947733c/sig1.pngmoże sobie coś wybierzesz.

całkiem sporo :P pewnie miesiącami to oglądałeś

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...