Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skroty klawiszowe z F3 w Minecraft

mrMIXKRIPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

nagralem film o skrotach klawiszowych z klawiszem F3

i prosilbym o ocene filmu, zmiany w nagrywaniu itp.

Milego ogladania! :D

yxz

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Jak dla mnie bardzo fajnie wykonane.

Chociaż brakuje kilku szczegółów takich jak muzyka w tle. Możesz też mówić bardziej naturalnie, wiem że starasz się aby dykcja była nienaganna ale przesadzając z tym uzyskałeś odwrotny efekt.

Resumując:

Więcej naturalności i muzyka w tle a będzie o wiele lepiej :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Nawet dobra jakość dźwięku (słychać szumy). Ogólnie to bardzo ciekawy pomysł, sam dowiedziałem się kilku nowych rzeczy :D

gvpW1Ob.png

Opublikowano

Odcinek dobrze przetłumaczony, jednakże mów bardziej z życiem i dodaj przy następnym odcinku jakąś lepszą muzyczkę i myślę, że będzie wszystko okej. 

Opublikowano

Dzieki za pozytywne opinie o moim filmiku, w niedziele planuje wrzycic kolejny! :)

Jak dla mnie bardzo fajnie wykonane.
Chociaż brakuje kilku szczegółów takich jak muzyka w tle. Możesz też mówić bardziej naturalnie, wiem że starasz się aby dykcja była nienaganna ale przesadzając z tym uzyskałeś odwrotny efekt.

Resumując:
Więcej naturalności i muzyka w tle a będzie o wiele lepiej :)

Muzyka w tle jest obecna, ale musialem zbytnio ja przyciszyc, nastepnym razem troche podglosnie i wybiore inna.
Co do mojej mowy, to nastepnym razem postaram sie naturalniej mowic.

Nawet dobra jakość dźwięku (słychać szumy). Ogólnie to bardzo ciekawy pomysł, sam dowiedziałem się kilku nowych rzeczy :D

Ciesze sie ze dowiedziales sie paru rzeczy, szumy sa i raczej beda, postaram sie bardziej usunac szumy jezeli bedzie jakis inny i skuteczniejszy sposob na odszumianie od tego co obecnie uzywam.

Odcinek dobrze przetłumaczony, jednakże mów bardziej z życiem i dodaj przy następnym odcinku jakąś lepszą muzyczkę i myślę, że będzie wszystko okej.

W nastepnym odcinku postaram sie naturalniej mowic i muzyke zmienie, dlugo czasu szukalem dobra muzyke, a ta co wybralem zdawala sie najlepsza ze wszystkich.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Ciekawe, ale nastepnym razem badz weselszy i daj tez jakas weselsza muzyczke ;p

i o kilku skrotach zapomniales np. f3 + f (kiedys samo "f" to bylo)

Opublikowano

Filmik sam w sobie bardzo dobrze zrobiony, w prosty sposób przekazałeś swoją wiedzę. Słychać lekkie szumy, przydało by się odszumiać audio, jak dla mnie ­8,5/10

Opublikowano

Fajne tylko malutkie wady to to, że Cię nieco słabo słychać. Oczywiście jakieś fajne intro i podkład to wtedy by było git :D Na razie to oceniam tak hmm.. 6/10 - Nie jest źle.

Opublikowano

Całość WIELKI PLUS

Delikatne minusy to: dykcja "Z","W" ale z pewnością nad tym popracujesz - nie wymawiaj wszystkiego tak dokładnie mów tak jak byś rozmawiał i opowiadał o tym dla swojego kolegi który stoi obok ciebie.

Mów troszkę wolniej ze względu na delikatną wadę wymowy (btw. wada wymowy w pozytywnym sensie gdyż mam chrześniaka który chce nagrywać a nie robi tego właśnie ze względu na wadę wymowy - a jak wiemy nie jest to przecież w niczym przeszkodą a nawet z czasem może stać się zaletą)

POLECAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...